Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Забитий нами м'яч у Флоренції може все перевернути»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Забитий нами м'яч у Флоренції може все перевернути»

- Тренерський штаб, насамперед, указав нам на помилки, яких ми припустилися у цьому поєдинку. Думаю, що хлопці й самі розуміли, що десь ми неправильно зіграли, віддали ініціативу супернику, у складі якого виокремлювався Салах. Це дійсно футболіст високого рівня, який спричинив нам у першому матчі дуже багато неприємностей. Гранично швидкий, різкий гравець. Важко з ним. Потрібно діяти з ним ближче, щільніше.

Думаю, що в повторній зустрічі все буде по-іншому. Загалом, нічого поки що для нас у цьому двоматчевому протистоянні не втрачено. Так, ми зіграли в домашньому двобої з рахунком 1:1, але лише один наш забитий м'яч у Флоренції все переверне. Тож, вважаю, що наші шанси з «Фіорентиною» на вихід до півфіналу, як і раніше, рівні. Будемо битися, грати на перемогу.

Апетит приходить під час гри. І коли ти все ближче й ближче до найважливішого матчу, то тим сильніше й сильніше хочеться рухатися вперед. Тому всі хлопці налаштовані оптимістично, рішуче – наша команда дійсно хоче завтра досягти перемоги та завоювати путівку до півфіналу Ліги Європи. Тим паче, що ми хочемо реабілітуватися перед своїми вболівальниками за невдачу в першому матчі, після якої ми отримали багато критики, – цитує Ярмоленка www.dynamo.kiev.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер