Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Якщо бути чесними - нічия закономірний результат»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Якщо бути чесними - нічия закономірний результат»

- Звичайно, було важко, оскільки ми розуміли, як важливо не програти сьогодні. Тим більше, що напередодні поступилися принциповому супернику - «Шахтарю». У всіх хлопців горіли очі, всі хотіли реабілітуватися перед повним стадіоном уболівальників. Гадаю, нам це вдалося. Погано, що не виграли, але, якщо бути чесними, нічия є закономірним результатом.

- Два матчі збірної, поєдинок з «Шахтарем», гра з «Челсі» - стільки важливих матчів за короткий період. Чи вистачає сил з усім справлятися?

- Я завжди кажу, що краще грати, ніж тренуватися. Зараз мені шкода тих хлопців з чемпіонату, які не грають в єврокубках і яких не викликають до збірних. Вони грають лише два матчі на місяць. Краще виходити на такі ігри, як у нас, - це цікаво. Футболісти прогресують в матчах з серйозними суперниками, коли приходить повний стадіон.

- Позаду три матчі, половина турнірної дистанції в Лізі чемпіонів пройдена, чи можна підбити проміжні підсумки і оцінити шанси на вихід з групи?

- Звичайно, шанси у нас є. Все залежить від нас, від того, як ми проведемо наступну зустріч. Якщо будемо демонструвати хороший змістовний футбол, не будемо боятися того, що поїдемо до Лондону, там прийде повний стадіон. Нічого страшного, треба виходити і грати у футбол, як ми робили це сьогодні.

- Чи можна порівняти «Порту» і «Челсі»?

- Мені важко це зробити, оскільки я не грав з «Порту», ​​лише по телевізору дивився, тому проводити паралелі складно.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер