Андрію Шморгуну – 50! Привітання з ювілеєм від Ігоря Суркіса

Андрію Шморгуну – 50! Привітання з ювілеєм від Ігоря Суркіса

Сьогодні 50-річний ювілей святкує головний лікар першої команди ФК «Динамо» (Київ) Андрій Шморгун.

Ювіляра привітав президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

Шановний Андрію Олександровичу!

Від свого імені, від колишніх та нинішніх гравців київського «Динамо», а також від численної армії вболівальників дозвольте привітати Вас із цією знаменною датою.

Ви є спеціалістом найвищої кваліфікації, який вже понад 20 років стоїть на стражі здоров’я гравців найтитулованішого клубу України. Ваша робота непомітна пересічному вболівальнику, але Ваш внесок в успіхи динамівського клубу за всі ці роки не можна переоцінити. Через Ваші руки пройшли декілька поколінь динамівських футболістів, і до кожного з них Ви ставилися з усією турботою та уважністю, як свого часу, багато-багато років тому, заповів Гіппократ.

Для Вас практично немає секретів у медицині, але при цьому Ви постійно навчаєтеся чогось нового для себе, аби ще більше розширити свій кругозір знань. Кожен футболіст «Динамо» знає, що може прийти до Вас зі своєю проблемою й отримати фахову відповідь та дружню пораду.

У цей святковий день хочу побажати Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я, аби кожного дня з новими силами ставати до роботи, сімейного затишку та надійного родинного тилу, і, звичайно ж, якомога скорішого повернення до мирного життя після перемоги рідної України над жорстоким ворогом.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер