Андрію Ярмоленку – 34! Вітаємо!

Андрію Ярмоленку – 34! Вітаємо!

Сьогодні відзначає свій День народження Андрій Ярмоленко.

Хоч Андрій є діючим гравцем команди, він давно отримав від уболівальників статус легенди. Виступаючи за «Динамо» з 2006-го до 2017-й роки, він став чемпіоном України, двічі привівши клуб до чемпіонства у якості капітана команди. За роки в «Динамо» Андрій ставав найкращим бомбардиром чемпіонату України, найкращим гравцем сезону, футболістом року в Україні та отримував безліч інших індивідуальних нагород.

Андрій є лідером та гвардійцем національної збірної, гравцем, якого безкінечно люблять фанати, поважають тренери та колеги на полі, до його порад прислуховуються молодші гравці, його наслідують дітлахи, які роблять свої перші кроки у футболі.

Отримавши європейський досвід у топ-лігах, Ярмоленко повернувся до «Динамо» у нелегкі для країни часи та знову став тією рушійною силою, яка повела киян до нових перемог. На жаль, травма та перенесена операція зараз не дозволяє йому допомагати команді на полі.

Вітаємо Андрія з Днем народження та бажаємо якомога швидше повернутися до гри та знову радувати вболівальників яскравою грою та здобувати нові перемоги та титули! Також бажаємо Андрію міцного здоров’я, щастя родині та звісно Перемоги нашої країни та повернення до мирного життя! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер