Андрію Ярмоленку – 35! Вітаємо!

Андрію Ярмоленку – 35! Вітаємо!

Сьогодні свій День народження відзначає найдосвідченіший гравець нашої команди Андрій Ярмоленко.

Ще являючись діючим гравцем, Ярмоленко давно отримав від уболівальників статус легенди, і не тільки «Динамо», а і всього українського футболу. Виступаючи за «Динамо» з 2006-го до 2017-й роки, Андрій двічі приводив команду до чемпіонства у якості капітана. За роки, проведені в «Динамо», Андрій ставав найкращим бомбардиром чемпіонату України, найкращим гравцем сезону, футболістом року в Україні та отримував безліч інших індивідуальних нагород.

Андрій є лідером національної збірної, гравцем, якого люблять фанати, поважають тренери та партнери, до його порад прислуховуються молодші гравці, його наслідують дітлахи, які роблять свої перші кроки у футболі. Ярмоленко є кумиром вже не одного покоління людей, для яких футбол - більше, ніж просто гра.

Отримавши європейський досвід у топчемпіонатах, зокрема німецькій Бундеслізі та англійській Премʼєр-Лізі, у 2023 році Ярмоленко повернувся до рідного «Динамо» у нелегкі для країни часи та знову став тією рушійною силою, яка повела киян до нових звитяг, як справжній лідер на полі та в роздягальні.

Вітаємо Андрія з Днем народження та бажаємо міцного здоровʼя, спортивного довголіття, нових перемог та титулів разом із «Динамо»! Та найголовнішої перемоги - нашої країни та повернення до мирного життя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер