НСК «Олімпійський» готовий до «Вшанування чемпіонів!»

НСК «Олімпійський» готовий до «Вшанування чемпіонів!»

- Які підготовчі заходи проводяться на НСК напередодні вшанування «Динамо»?
    
- НСК «Олімпійський» проводить стандартний комплекс підготовчих робіт. Оскільки в нас накопичений великий досвід проведення концертів не лише українських, а й зірок світового рівня, є чітко вироблена уніфікована система підготовки до заходів подібного гатунку. Можу відкрити секрет, що вже триває монтаж сцени, а сама підготовка розпочалася ще минулого четверга.

- Як часто на НСК проводяться масштабні концерти, наскільки корисний накопичений досвід?

- У нас проводиться мінімум два-три концерти на рік. Торік планували п'ять концертів. Але, на жаль, життя внесло свої корективи. У країні почалися сумні події, й усі іноземні виконавці просто відмовилися їхати до України. Зате останній концерт, який ми провели в червні минулого року, став справжньою подією року. Це був концерт нашої легендарної групи «Океан Ельзи». Було поставлено кілька рекордів, які ми незабаром презентуємо, сподіваюся, спільно з групою. Щодо досвіду, то, безумовно, це дуже корисно в будь-якій галузі. У нас кожна служба, кожен відділ чудово знають свою ділянку роботи, свої функціональні обов'язки, а на стадіоні чітко вибудована комунікація між усіма підрозділами, що якісно сприяє підготовці та проведенню заходів.

- Як буде захищено трав'яний покрив поля й чи встигнуть фахівці НСК відновити його до фіналу Кубка України?

- Весь трав'яний покрив буде встелено спеціальним терра-пластовим покриттям. Воно дозволяє траві дихати, а також захищає від механічних пошкоджень. Через те, що до 4-го червня у нашого газону буде три дні, цього часу достатньо для відновлення. Наша агрономічна служба зробить усе, що від них залежить, щоб гості насолодилися чудовою фінальною кубковою грою, до того ж останньою у цьому сезоні.

- Враховуючи розташування сцени, скільки глядачів зможуть спостерігати за вшануванням із фан-зони та з трибун стадіону? Чи буде на табло стадіону або на встановленому табло біля сцени вестися трансляція вшанування?

- Через сцену будуть закриті 28 секторів, це приблизно 25 тисяч. З урахуванням того, що в нас будуть дві фан-зони, кількість людей на концерті може бути до 54 тисяч. Усе залежить від бажання наших фанатів прийти та розділити радість чемпіонства «Динамо». Можу запевнити, що всі відвідувачі, як на трибунах, так і у фан-зонах, зможуть спостерігати за подіями на сцені та безпосередньо за самим нагородженням. На сценічних екранах, безумовно, буде вестися трансляція вшанування. Табло використовуватися не буде, у цьому немає сенсу: південне табло буде закривати сценічне обладнання, а північнеперебувати за спинами глядачів фан-зон.

- За скільки часу почнуть запускати глядачів на вшанування? Чи будуть на НСК працювати пункти харчування, продажу атрибутики?

- Глядачів почнуть запускати за дві години до початку вшанування. Нагадаю, що воно розпочнеться о 20:00. Але через те, що на стадіоні «Динамо» матч лише закінчиться о 19:00, то, гадаю, переважна маса почне підходити до 19:30. Під час святкування на стадіоні буде відкрито систему фаст-фудів, у бізнес зоні працюватимуть ресторани. Продаж атрибутики буде проходити так само, як і під час проведення матчів. Скажу ще, що «Динамо» збирається роздавати кожному глядачу спеціальні «чемпіонські» динамівські футболки.

- Що б ви хотіли побажати відвідувачам «Вшанування чемпіонів!»?

- Приходити раніше, не забувати про правила поведінки на стадіоні, не зловживати алкогольними напоями та, звичайно, насолодитися тим святом, яке відбудеться. А також добре відсвяткувати чемпіонство улюбленої команди! До зустрічі на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський»!

Дякуємо за сприяння в підготовці інтерв'ю прес-службі НСК «Олімпійський».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер