Із Полтави з перемогою

Із Полтави з перемогою

Динамівці не без труднощів переривають свою не найкращу серію, а саме два роки без перемог проти «Ворскли». Але навряд чи гра принесла вболівальникам багато радості.

… Який же все-таки непередбачуваний футбол. Початок матчу був цікавим і передвіщав багато моментів і небезпечних ударів. Мало того, усе могло протікати у зовсім іншому руслі. Але Джуричич незрозумілим чином не влучив у порожні ворота після помилки Рибки на виході, а необачність Далеку поблизу свого карного майданчика дуже швидко втілили в гол Ротань і Бангура.

Згодом Діого Рінкон міг ще більше засмутити полтавських уболівальників, але був не точним із вигідного положення. Господарі відповіли випадами Главіни і Кравченка, але в першому випадку надійно зіграв голкіпер «біло-синіх», а в другому хавбек промахнувся.

У середині першого тайму підопічні Момота виглядали швидше та мобільніше. Груміч і Главіна постійно тримали в напрузі оборону чемпіонів і при кожній нагоді погрожували воротам Рибки. Утім, не можна сказати, що в голкіпера гостей було багато роботи. На жаль для господарів, виконавча майстерність полтавських легіонерів у тих епізодах залишала бажати кращого.

Ближче до кінця першої половини хлопці Сабо перехопили ініціативу і могли вирішити всі питання. Але спочатку після удару Мілевського м’яч влучив у поперечину, потім двічі із хороших позицій не зміг відзначитись Бангура, а на останніх хвилинах тайму Корреа, здавалося б, стовідсотково прострілював на Мілевського, але Долганський прочитав задум бразильця і грамотно зіграв на виході.

Початок другого тайму був за гостями. Здавалося, що «біло-сині» зуміють додати в русі і обороні полтавчан прийдеться нелегко. Але так здавалось хвилин десять, не більше того. За цей час устигнув небезпечно вдарити Корреа, Маркоскі виніс м’яч із лінії воріт після випаду Юссуфа, а Діого Рінкон «вистрілив» на виконання, але в «рамку» не влучив. У підсумку цей штурм результатів не дав, і атаки киян притихли.

Після цього настав сумбур, чи не щохвилинні фоли, картки, боротьба – загалом, не найкраща сторона футболу вийшла на перший план. На жаль, команди не порадували красивими комбінаціями і небезпечними моментами. До штрафного на силу м’яч проводили, але віддати останній пас чи взяти ініціативу на себе було нікому.

У завершальному відрізку двічі напівмоменти вдалось створити гостям, але Діого і Корреа не влучили навіть у площину воріт. Полтавчани атакували з більшими силами, але без певної думки. Небезпечно бив Ярмаш, кілька навісів виглядали перспективно, але рівно до тих пір, поки м’яч не напорювався у штрафного на когось зі киян. «Ворсклі» в цьому сезоні важко даються голи, не став винятком і цей матч. Для «біло-синіх» це третя поспіль перемога в чемпіонаті з мінімальною перевагою.
www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер