Знову чотири пробоїни

Знову чотири пробоїни

Динамівці, практично без варіантів, поступились вдома італійській «Ромі». Уже в першому доля зустрічі була вирішена.

Важко сказати, як би розвивався хід зустрічі, якби кияни не пропустили вже в дебюті поєдинку. Можливо, шок перших хвилин надломив тренерський план на гру, але факт залишається фактом – після прострілу Пануччі Вучинич поборовся за м’яч із Гавранчічом, але в підсумку ніхто м’яча не дістав, а дезорієнтований Рибка виручити не зміг.

Ошелешені динамівці нічого достойного у відповідь не придумали. Так, було бажання і старання, але в командній грі суперник повністю перевершив «біло-синіх». Атаки господарів виглядали хаотичними і неорганізованими, і оборона римлян, далека не найнадійніша в серії А, впоралась із цим без проблем.

А ось у другій половині першого тайму підопічні Спалетті остаточно вирішили всі питання. Спочатку помилився в центрі поля Ротань, центральні захисники вкотре розгубились, далі послідував пас на Жюлі, який реалізував вихід один на один. Через кілька хвилин знову відзначається Людовік, цього разу асистуючи Вучиничу.

Гру зроблено. Віце-чемпіони Італії відверто затихли і на певний час навіть віддали «біло-синім» територіальну ініціативу.

У другому таймі динамівці спробували повернути русло в свою сторону. Кілька небезпечних атак, одна з яких завершилась результативно, налаштовували на оптимістичний лад. Бангура за допомогою Белькевича і Шацьких один м’яч відіграв, але римляни відповіли швидким контрольним вистрілом. Комбінацію, як за підручником, завершив гросмейстерським ударом із лінії штрафного все той же Вучинич.

У подальшому було багато метушні і біганини і мало результату. П’ята поспіль поразка динамівців і повтор анти рекорду однієї російської команди не за горами. А можливо не треба?

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер