Антон Боль: «Під час зборів головне – набрати хорошу форму»

Антон Боль: «Під час зборів головне – набрати хорошу форму»

Захисник «Динамо» Антон Боль після поєдинку із латвійською «Ригою» на зборі у Туреччині, який завершився унічию 1:1, поділився враженнями від гри та прокоментував події на полі:

- Ми провели вже 12-й матч під час нинішніх зборів, звісно, втома відчувається, але краще награвати комбінації в іграх, ніж на тренуваннях – таким чином можна швидше набрати форму до початку другої частини чемпіонату.

- Як прокоментуєте той факт, що у 12-ти поєдинках «Динамо» здобуло лише шість перемог?

- Звісно, іноді прикро, коли не вдається здобути перемогу, але я вважаю, що під час зборів перемоги – це не головне. Основне, як я вже сказав, – набрати хорошу форму до початку офіційних матчів.

- Чим вас сьогодні вразив суперник? Чи було те, що вас здивувало?

- «Рига» - непогана команда, але усі розуміють, що «Динамо» (Київ) – це відомий бренд, і тому не дивно, що на зборах кожна команда у матчах проти нас буде викладатися не на 100, а навіть на 200%.

- Чи відчуваєте більшу довіру від тренерського штабу у зв’язку з продажом Іллі Забарного до Англії?

- Так, для мене це велика відповідальність, і я зроблю усе від себе залежне, щоб виправдати довіру тренерського штабу та потрапити до основного складу «Динамо».

- Що з гри Іллі Забарного вам би хотілося перейняти, як молодому захиснику?

- Впевненість у своїх діях на футбольному полі.

- Попереду у команди ще тиждень зборів та повернення до України. Чи сумуєте за Батьківщиною?

- Звісно, сумую! Хочеться якомога швидше повернутися додому. Сьогодні з хлопцями читали новини про візит президента США Джо Байдена до Києва, і також мріємо про те, щоб швидше поїхати в Україну.

- Судячи з усього, ця новина викликала неабиякий ажіотаж та емоції у динамівців?

- Так, приїзд Байдена надзвичайно важливий, адже довіра та підтримка від США – це великий крок на шляху до перемоги над росією у цій ганебній війні.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер