Антон Боль: «Рух» намагався гасити темп гри за допомогою фолів»

Антон Боль: «Рух» намагався гасити темп гри за допомогою фолів»

Захисник «Динамо» U19 Антон Боль прокоментував події на полі в матчі з львівським «Рухом», в якому кияни здобули перемогу з рахунком 2:1:

- Вважаю, ми переграли суперника, «Рух» намагався гасити темп гри за допомогою фолів. Суддя міг взяти гру під контроль і роздати більше карток. На щастя, ми змогли досягти позитивного результату і перемогти. Через такі матчі ми підходимо все ближче до поєдинку Юнацької Ліги УЄФА проти «Баварії». Перший матч проти «Бенфіки» провели добре, постараємося продовжувати в тому ж дусі і надалі.

- «Динамо» потрібно було забивати, тож від оборони також була потрібна атакуюча гра?

- У нас було багато моментів, думаю, якби забили в першому таймі два або три м’ячі, гра склалася б по-іншому. Можливостей для взяття воріт було достатньо, щоб виграти матч, добре, що змогли реалізувати хоча б два.

- З огляду на те, що суперник щільно оборонявся, доводилося використовувати дальні удари?

- Господарі грали від оборони, а ми намагалися розкрити їхній захист через фланги. Також тренер дав установку намагатися більше бити по воротах.

- У матчі було багато сутичок, вам також дісталося в одному з епізодів, як себе почуваєте?

- Мені дісталося два рази. Перший раз, коли мене збили на фланзі, я думав, що знову будуть якісь проблеми з коліном, але, на щастя, обійшлося. А другий раз суперник відверто стрибнув ззаду в гомілкостоп. Місце до сих пір болить, а з коліном все добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер