Антон Боль зіграв за молодіжну збірну України проти Данії

Антон Боль зіграв за молодіжну збірну України проти Данії

У п’ятницю, 24 березня, у турецькій Анталії відбувся контрольний матч між молодіжними збірними України та Данії.

«Жовто-сині» проводили спаринг у рамках підготовки до виступу у фінальному турнірі Євро-2023 (U21), що відбудеться в червні в Румунії та Грузії. Щоправда, командою керував не головний тренер Руслан Ротань, задіяний у національній збірній, а його помічники, ексдинамівці Василь Кардаш та Олександр Мелащенко.

Наші хлопці відкрили рахунок на 22-й хвилині, коли представник «Чорноморця» Брагару класним ударом із меж штрафного майданчика поцілив точно в дев’ятку. Суперник отримав чудову нагоду відігратися наприкінці тайму, але не реалізував пенальті, утім невдовзі після перерви данцям усе ж вдалося зрівняти рахунок. Українці знову вийшли вперед завдяки точному пострілу гравця «Шахтаря» Очеретька метрів із 35-ти, але і цього разу суперники відігралися – на 85-й хвилині арбітр призначив ще один пенальті у ворота «жовто-синіх», який цього разу було реалізовано. Вирвати перемогу підопічні Василя Кардаша та Олександра Мелащенка змогли на четвертій компенсованій хвилині, коли ще один представник «Шахтаря» Сікан вдало зіграв на добиванні у межах штрафного майданчика.

Тож, 3:2 – підготовка до участі на Євро-2023 (U21) триває. Свій наступний матч наша збірна проведе 27 березня на виїзді проти Італії.

Відзначимо, що у грі з Данією взяв участь захисник «Динамо» Антон Боль, який відіграв повний матч. Ще двоє викликаних на збір представників «біло-синіх», воротар Руслан Нещерет та захисник Костянтин Вівчаренко, спостерігали за діями партнерів із лави запасних.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер