Антон Царенко: «Буду показувати свій максимум на будь-якій позиції»

Антон Царенко: «Буду показувати свій максимум на будь-якій позиції»

18-річний півзахисник київського «Динамо» Антон Царенко поділився враженнями від перемоги над «Минаєм» (2:0) у 20-му турі VBET Ліги.

- Сьогодні ти забив перший м'яч в офіційному матчі за «Динамо». Звучить банально, але опиши свої емоцї від голу.

- Звичайно, емоції найщиріші. Це все робота команди. Наші голи - це наслідок всіх дій гравців загалом.

- Можна сказати, що у тебе сьогодні збулася дитяча мрія?

- Так, чому ні? Я гадаю, що так. Колись я вже писав, що раніше і дебют за «Динамо» був моєю дитячою мрією. А тут я ще й забиваю на такому рівні. Це дуже приємно.

- У Джастіна не питав - він бив, чи віддавав тобі передачу?

- Не питав, але скоріш за все бив. Я якось, можливо, відчув цей момент і пішов на добивання, і м'яч відскочив до мене, тож у мене вийшло забити.

- Впродовж цих кількох матчів тебе використовували на трьох позиціях - під нападником, праворуч, ліворуч. До того у U19 ти бувало грав і нижче у центрі. Де тобі грати все ж комфортніше?

- Комфортніше грати на своїй рідній позиції, це десятка. Але як я вже казав, там де Містер мене поставить - там я й буду показувати свій максимум.

- У матчі з «Рухом» вже повернеться Буяльський. Чи були вже розмови з тренерським штабом, після його повернення ти будеш більше використовуватися на фланзі, чи конкуруватимеш безпосередньо з ним?

Чесно, не знаю, ще не було такої розмови. Але будемо готуватися і гадаю, підійдемо до гри у найкращих кондиціях.

- У наступному турі на «Динамо» чекає «Рух», а далі - «Шахтар». Чи можна сказати, що у команди попереду черговий вирішальний відрізок, який все ж може переломити сезон?

- Так, я згоден, у нас таких принципових ігор у сезоні дуже багато. Вони важливі як для нас, так і для суперників. Але у цьому може і є якась фішка футболу, щоби добитися позитивного результату.

- Загалом останні дві гри додали позитивних емоцій?

- Так, звичайно, перемагати завжди приємно. Немає різниці, то «Шахтар», «Минай» чи якась інша команда. Ми виходимо на кожну гру тільки заради перемоги.

- Сьогодні «Зоря» поступилася «Кривбасу», ви наблизилися до луганців. «Динамо» готове боротися за місце у Лізі чемпіонів?

- Звичайно, команда ставить перед собою найвищі цілі. Перемога, перемога у чемпіонаті і шлях до єврокубків.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер