Антон Царенко: «Нічия для «Динамо» - це не максимум»

Антон Царенко: «Нічия для «Динамо» - це не максимум»

Півзахисник «Динамо» Антон Царенко після матчу з «Аустрією Лустенау», який завершився внічию 2:2, поділився враженнями від поєдинку та розповів про дебют молодих гравців:

- Це перші наші матчі на зборі, ми лише пристосовуємося один до одного і налагоджуємо зв’язки. Ці поєдинки трохи нервові, ми зазнали двох поразок та одного разу зіграли унічию, але, впевнений, ще все попереду, гадаю, з кожною грою ми будемо додавати та здобувати позитивні результати.

- Зважаючи на те, що після першого тайму «Динамо» поступалося 0:2, підсумкову нічию можна вважати позитивним результатом?

- Звісно, «Динамо» ставить перед собою мету лише перемагати у кожному матчі, ми завжди максимально налаштовуємося на кожного суперника та намагаємося показати найкращу свою гру від першої до останньої хвилини. Так, ми дійсно, поступалися 0:2, але по ходу зустрічі виправилися та зрівняли рахунок, та для «Динамо» - це не максимум.

- Сьогодні у складі першої команди дебютували молоді Пономаренко та Кремчанін, як, на ваш погляд, вони себе проявили?

- Колись я сам був на їхньому місці, тому із взаєморозумінням немає жодних проблем. Ми близько товаришуємо, усі добре прийняли їх у колективі. Ці гострі передачі на Кремчаніна і не лише не нього – результат нашої взаємодії.

- Хто відповідає за моральну адаптацію молодих гравців у команді? Часом, не ви?

- (Посміхається) Я ще сам молодий футболіст, і мені багато чого ще треба пройти. Старші товариші по команді, звісно, завжди підтримують мене. Повторюся, я був на місці дебютантів, тому знаю, як це.

- Які плани у команди перед поєдинком із житомирським «Поліссям»? Як плануєте готуватися?

- Як завжди, напевне, будуть дворазові тренування, адже на зборах навантаження – це головне, щоб добре підготуватися до відновлення сезону та виправили ситуацію у турнірній таблиці.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер