Антон Царенко: «Я вважаю, що наша команда заслужила ці три очки»

Антон Царенко: «Я вважаю, що наша команда заслужила ці три очки»

Півзахисник «Динамо» поділився враженнями від переможного матчу проти «Дніпра-1» в Ужгороді.

- Антоне, яке завдання ставив перед тобою тренер, випускаючи на заміну?

- Містер завжди просить гравців, які виходять на заміну, з першої хвилини на полі вмикатися та бути максимально зарядженими. Має одразу бути велике бажання боротися, вигравати та робити все задля перемоги.

- Гра була нервовою: багато порушень, суперечок, спірних рішень арбітрів. Відчувалося, що це матч за шість очок двох претендентів на чемпіонство?

- Так, гра була дуже принциповою та відповідальною як для нас, так і для суперників. Попри все, ми сьогодні віддали всі сили заради цієї перемоги.

- Сьогодні «Динамо» незвично як для матчів чемпіонату багато часу провело без м’яча. Ви були готові саме до такої гри?

- Завжди потрібно вміти грати як першим номером, так і другим, у залежності від обставин на полі. Головне, що наша тактика на гру спрацювала, і ми перемогли.

- Ти двічі загрожував чужим воротам. Вони виникли завдяки твоїй активності на полі?

- Можливо, своєю роботою я десь заслужив ці моменти. Але на ці гольові нагоди напрацювала вся команда. Добре, що вони виникали, але шкода, що не вдалося їх реалізувати та забити другий гол.

- Ти вийшов на поле замість Беніто на правому фланзі, хоча більш звичною для тебе є позиція у центрі поля. Був готовий до появи на цій позиції, ще й у такому матчі?

- На якій позиції мене поставить тренер, там я і буду демонструвати свій максимум, свою найкращу гру та буду старатися допомогти команді здобути позитивний результат.

- Провівши повні тренувальні збори з «основою», ти вже повністю влився до команди, став її невід’ємною деталлю, напрацював взаємодії з партнерами?

- Звісно, ще є певні шорсткості. Але загалом, можна сказати, я вже пройшов великий шлях з цими хлопцями. Звісно, великий для мене. Мені дуже комфортно у команді, всі партнери мене підтримують, за що я їм дуже вдячний. Сподіваюся, що разом ми будемо рухатися вперед.

- Після поразки від «Інгульця» всередині колективу були розмови про необхідність реабілітуватися у матчі з «Дніпром-1»? Настрій був особливим?

- Звісно, ця гра була для нас принциповою. Ми віддали всі сили заради сьогоднішньої перемоги. Я вважаю, що наша команда заслужила ці три очки.   

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер