Антон Царенко: «Якість гри поки залишає бажати кращого»

Антон Царенко: «Якість гри поки залишає бажати кращого»

Хавбек динамівської команди U19, який відзначився першим голом киян у ворота «Вереса» в матчі 2-го туру юнацької першості (2:0), розповів про свій забитий м'яч і складнощі гри.

- Ми добре почали, здобули три очки, але якість гри залишає бажати кращого. Тренери сказали, що, можливо, десь недоналаштувалися чи переналаштувалися. Просто не вистачало якості. Додали б якість, гадаю, і голи були б.

- Твій гол у другому таймі став переломним моментом на тлі нереалізації в першій половині зустрічі. Прокоментуй свій гол, чому ти вирішив пробивати?

- Була атака лівим флангом, Уваров навішував до штрафного, але м'яч зрикошетив до мене. Я побачив, що переді мною нікого немає, прийняв м'яч і направив у кут. Просто поруч нікого не було, і ворота переді мною були відкриті, тому я і вирішив ударити. Як бачите, забив.

- У головного тренера поки ще чимало претензій до гри. На твою думку, як багато часу потрібно, щоб прийти до балансу в захисті та нападі?

- Щороку приходять нові гравці, і потрібно з ними зіграватися. З деякими я вже давно знайомий, з деякими - ось щойно. Гадаю, через деякий час ми вже без проблем будемо взаємодіяти на футбольному полі.

- Вівчаренко і Назар Волошин побували в першій команді на передсезонних зборах. З яким багажем вони повернулися? Чи не помічаєш за ними зоряної хвороби?

- Ні, це такі хлопці, що у них, думаю, не буде зоряної хвороби. Вони працюють, показують приклад молодим, які зараз прийшли до нас. Вони не опускаються нижче того рівня, який у них є на цей момент.

- Для футболістів така вольова перемога цінніша, ніж розгромна, коли у ворота залітають усі м'ячі?

- Краще б усе залітало і 10 голів забивали. Але бачите, вольова перемога. Це добре, звичайно. Але, повторюся, що якість гри бажає бути кращою.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер