Антон Царенко: «Головне - завжди вимагати від себе більшого»

Антон Царенко: «Головне - завжди вимагати від себе більшого»

Антон узяв участь у поєдинку проти «Олімпіка» U19, а після гри поділився враженнями і відчуттями від перебування в юнацькій команді «Динамо»:

- Сьогодні у нас був хороший суперник. Ми готуємося до кожного матчу незалежно від того, як діє опонент, головне - завжди вимагати від себе більшого і прогресувати. Дякую тренерам за те, що надали мені шанс проявити себе, буду намагатися не підвести. Для мене це великий і цінний досвід. Якщо знадобиться, постараюся гідно замінити когось із партнерів.

- Як почуваєтеся в юнацькій команді, чи все виходить? На що звертає увагу тренерський штаб?

- Тренери завжди мені підказують, кажуть, що і як слід робити в кожній конкретній ситуації. Перші тренування були більш складними, а зараз уже поступово вписуюся в командні дії. Думаю, з кожним тренуванням буде краще і краще.

- Наскільки, на вашу думку, команда вже готова до нового сезону?

- З кожною контрольною грою ми набираємо кондиції і поступово готуємося до чемпіонату. Минулого тижня працювали над швидкісною витривалістю, також присутні тактичні заняття, на яких ми розбираємо попередні матчі. Вважаю, багато в чому завдяки цьому ми сьогодні так результативно зіграли.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер