«Арена Націонале» та приємні спогади Резо Чохонелідзе

«Арена Націонале» та приємні спогади Резо Чохонелідзе

Цікаво, що стадіон, на якому будуть грати команди, «Арена Націонале», особливий для генерального директора нашого клубу Резо Чохонелідзе. Неймовірно, але близько 50-ти років тому на цьому стадіоні, а точніше, на його попереднику, який також спочатку називався «Національний», а потім отримав ім’я відомої румунської легкоатлетки, олімпійської чемпіонки Лії Маноліу, він грав у складі юнацької збірної СРСР, яка пізніше стала чемпіоном Європи, вигравши юніорський турнір УЄФА, як змагання називалися раніше. З почуттям щирої ностальгії динамівський генеральний директор навіть показав фото, зроблене на цьому стадіоні.

Повороти долі, дійсно, непередбачувані. Хто би міг подумати, що уродженець грузинського Кутаїсі, який свого часу виступав за ленінградське «Динамо», а потім близько десяти років працював на посаді менеджера та селекціонера італійського «Мілану», через багато років опиниться в київському «Динамо», знову приїде до Румунії та побуває на знайомому для нього стадіоні, Сьогодні ж арена має зовсім інший вигляд. Розпочалося будівництво сучасного стадіону категорії «чотири зірки» в 2008 році, а завершилося в 2011-му.

Резо пройшовся вздовж поля, заглибившись у спогади, а коли хтось із присутніх попросив його розказати про той матч, залюбки поділився враженнями. Також генеральний директор відзначив хороший стан газону та висловив сподівання на позитивний результат для нашої команди цього вечора.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер