Орендовані динамівці також залишають Лігу Європи

Орендовані динамівці також залишають Лігу Європи

У Лондоні програв дніпропетровський «Дніпро». Його ворота весь матч захищав динамівський голкіпер Денис Бойко, який, до слова, отримав виклик до національної збірної України.

Перевага в один м'яч, здобута тижнем раніше на «Дніпро-Арені», команді Хуанде Рамоса не вдалося втримати на «Уайт Харт Лейн», поступившись «Тоттенхему» путівкою до 1/8 фіналу. Більше того, дніпропетровці вели й у повторній зустрічі. Вихованець київського «Динамо» Роман Зозуля відкрив рахунок у грі на початку другого тайму, але на 63-й хвилині був вилучений із поля вже за рівного рахунка. Лондонці забили три голи з 56-ї до 69-ї хвилини. Гол Ериксена та дубль Адебайора принесли їм перемогу за сумою двох зустрічей із рахунком 3:2.

У цей же час ще один динамівець Сергій Рибалка зі своїм «Слованом» в Алкмаарі намагався відіграти домашню поразку від АЗ тижневої давнини (0:1). Проте вже на 19-й хвилині матчу-відповіді знову забив автор переможного гола в Лібереці, капітан голландської команди Віргевер. На 72-й хвилині інший українець, який нещодавно поповнив лави «Слована», Євген Будник подарував надію чеській команді, зрівнявши рахунок після навісу Рибалки з кутового та скидки від партнера. Але забити переможний гол команда з Лібереця так і не спромоглася – далі йдуть підопічні Діка Адвокаата. Додамо, що Сергій Рибалка, який на вихідних пропускав тур чемпіонату Чехії через перебір жовтих карток, провів повний матч.

Уже найближчої неділі «Словану» доведеться зіграти черговий матч Гамбринус-ліги, в гостях проти команди «Височина Їглава».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер