Орендовані динамівці – у плей-оф Ліги Європи

Орендовані динамівці – у плей-оф Ліги Європи

І якщо «Дніпро» з Денисом Бойком у складі вже заздалегідь забезпечив собі путівку до весняної частини Ліги Європи, то для «Слована», за який виступають динамівці Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев, а також для «Фрайбурга», у складі якого грає Адмір Мехмеді, все вирішувалося в останньому турі.

У групі Н перед останнім ігровим днем на вихід до плей-оф претендували три команди. Окрім «Слована» та «Фрайбурга», свої претензії на місце в 1/16 фіналу мала «Севілья».

На «Слован» чекав матч із «Ешторілом», навіть перемога в якому не гарантувала б команді з Лібереця участь у плей-офф. Проте все, що залежало від них, підопічні Ярослава Шилгави зробили, здобувши перемогу з рахунком 2:1 в Ешторилі, на стадіоні «Антоніу Коїмбра да Мота», за присутності 1,247 глядачів. На голи Шурала (18-а хвилина) та Рабушица (70-а) господарі поля змогли відповісти лише одним результативним пострілом Себи (82-а) .

У стартовому складі «Слована» на полі з'явилися обидва орендованих динамівця, Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев.

Перший відіграв повний матч, а другий був замінений на 71-й хвилині.

У паралельній грі на «Фрайбург Штадіон» (15,700 глядачів) команда Адміра Мехмеді поступилася «Севільї» з рахунком 0:2 (голи – Іборра на 40-й та Русеску на 94-й). Сам Адмір відіграв за свою команду всі 90 хвилин поєдинку. Таким чином, путівки до наступного раунду Ліги Європи у групі Н отримали «Севілья» та «Слован», а для «Фрайбурга» єврокубковий сезон завершено.

Також повний матч за свою команду зіграв Денис Бойко. У Флоренції, на стадіоні «Артеміо Франкі» (12,486 глядачів), у поєдинку з «Фіорентиною» «Дніпро» повів у рахунку завдяки голу Коноплянки на 13-й хвилині, проте все ж поступився 1:2. Перемогу «фіалкам» принесли влучні постріли Хоакіна Санчеса (42-а хвилина) та Хуана Куардадо (77-а). Тим не менш, цей матч лише вирішував, хто з якого місця вийде з групи – обидві команди продовжують шлях за трофеєм.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер