»Арену Львів» відкрили перемогою

»Арену Львів» відкрили перемогою

Слідом за столичним НСК «Олімпійський» національна збірна «відкрила» й «Арену Львів». Честь протистояти нашим хлопцям на новому стадіоні випала Австрії, яка, посівши у відбірковому турнірі лише четверте місце у своїй групі, наступного літа в якості учасника Євро до України точно не приїде.

«Жовто-сині», окрилені успішною грою проти Німеччини, сподівалися порадувати вболівальників і в цьому контрольному матчі. Але для гостей результат також був важливим, оскільки Марсель Коллер проводив перший поєдинок на посаді наставника збірної.

Втім, незважаючи на стартову активність австрійців, відкрити рахунок вдалося нашим хлопцям. Гол створили представники «Динамо» – Алієв, отримавши м’яча на лівому фланзі, чудово прострілив, де залишений без опіки Мілевський переправив м'яча до сітки воріт. Таким чином, Артем записав своє ім'я до історії, забивши дебютний м'яч на новенькій «Арені Львів»!

Незважаючи на те, що збірна грала в щасливому для себе Львові, підопічні Олега Блохіна дуже багато дозволяли супернику. Чи жарт, австрійці, яких ніяк не віднесеш до грандів, завдали вбік воріт, які захищав у матчі Андрій Дикань, 21 удар (в України – лише вісім), з них дев'ять у рамку (проти п'яти наших)! На 71-й хвилині тиск гостей призвів до сумних наслідків – навіс Фухса з лівого флангу, Янко скидає головою до воротарського майданчика, де Кучер у боротьбі з Арнаутовичем переправив м'яч до власних воріт.

Мабуть, ця неприємність глибоко засіла в душі захисника. За десять хвилин Олександр безпідставно вплутався в бійку з Арнаутовичем, за що отримав від арбітра другу жовту картку. Залишившись у меншості, «жовто-сині» проявили характер. Вирвати перемогу команді Олега Блохіна вдалося вже в компенсований час – Гусєв, який вийшов на заміну, отримавши м'яч у штрафному майданчику, видав блискучий пас на Девича, який також з'явився на полі з лави запасних, і Марко в дотик переправив м'яча до сітки.

Також зазначимо, що загалом у поєдинку взяли участь шестеро представників «Динамо». Алієв, Ярмоленко та Мілевський становили атакуючий кулак зі стартових хвилин, Гармаш вийшов відразу ж після перерви, а Шевченко та Гусєв з'явилися на полі впродовж другого тайму.

Це був останній матч національної збірної в нинішньому році. Наступний спаринг підопічні Олега Блохіна проведуть в останній день лютого 2012 року, коли в Тель-Авіві зіграють з Ізраїлем. А поки футболісти можуть зосередитися на справах клубних.

Товариський матч

Україна - Австрія - 2:1

Україна:
Дикань, Федецький (Бутко, 46), Кучер, Ракицький, Селін, Тимощук, Ротань (Гармаш, 46), Алієв (Девич, 74), Коноплянка (Назаренко, 86), Ярмоленко (Гусєв, 64), Мілевський (Шевченко , 56).

Австрія: Альмер, Шимель, Погатец, Фухс, Баумгартлінгер, Предль, Алаба, Іванщиц, Янко, Харник (Кавлак, 60), Арнаутович.

Голи: Мілевський (18), Девич (90 +2) – Кучер (71, автогол).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер