»Арсенал» – «Динамо» – 0:3. Задоволення від результату

»Арсенал» – «Динамо» – 0:3. Задоволення від результату

У Велику Суботу на стадіоні імені Лобановського відбулася зустріч двох столичних команд – «Арсеналу» та «Динамо». Номінальні гості, якими виступили підопічні Юрія Сьоміна, переграли суперників, забивши три м’ячі без відповіді. У першому таймі їхніми авторами стали Андрії – Ярмоленко та Шевченко, а в другому – Олег Гусєв.

У стартовому складі динамівців після тривалої відсутності вийшов Тарас Михалик, зайнявши в парі з Юссуфом звичну позицію в центрі захисту. Провів Тарас часу на полі зовсім небагато, після півгодини гри відчувши біль у коліні й поступившись місцем Алмейді. Очевидно, тренери «Динамо» вирішили не ризикувати здоров’ям гравця, який тільки одужав, замінивши його. Варто сподіватися, до гри з «Шахтарем» Михалик підійде у бойовій готовності.

До перерви домінування «Динамо» над суперником було безперечним. Територіальне володіння м’ячем плавно переходило в удари по воротах і, як наслідок, забиті м’ячі. У другій поспіль зустрічі динамівці відзначаються в її дебюті. П’ять днів тому у воротах «Зорі» вже на шостій хвилині «розписався» Олег Гусєв, тепер кіпера «канонірів» Погорілого засмутив Ярмоленко. Зробив це Андрій в ході чудово розіграної багатоходовки, завершивши її влучним ударом із п’ятнадцяти метрів.

Дуже старався Мілевський. Безголева серія нападника тягнеться ще з минулого року, до всіх неприємностей додався нещодавній перелом руки. Судячи з бойового настрою Артема, зараз усі його проблеми позаду. Наступний м’яч динамівця стане для нього 50-м у чемпіонаті, і забити його, в тому числі у звітній зустрічі, були всі можливості. Наприклад, наприкінці першого тайму, коли отримавши м’яч в метрах десяти від воріт можна було самому пробити, але Артем не поскупився і скинув його під удар Ярмоленку. Зараз час працює на Мілевського, з кожною грою він додає.

Відзначив повернення на поле після двохматчевої відсутності забитим м’ячем Андрій Шевченко. У вищезмальованій атаці м’яч після удару Ярмоленка парирував воротар, а Шевченко, який має блискуче голеве чуття, опинився в потрібному місці, подвоївши рахунок.

Зовсім іншу картину побачили глядачі у другому таймі. Гравці «Арсеналу» виявилися не з боязкого десятку, перехопивши ініціативу та провівши кілька атак, які цілком могли завершитися взяттям воріт Шовковського. Добре, що наш капітан зіграв блискуче, а коли й він був безсилий, на допомогу прийшов каркас воріт – Шацьких переграв захисника та поцілив із гострого кута в поперечину. Ще один реальний шанс втратив Мазилу, коли вийшовши віч-на-віч із Шовковським, не спромігся переграти його. Заволодівши ініціативою і трохи розслабившись у захисті, «каноніри» за це відразу поплатилися. Кравець, відібравши м’яча в захисника, який забарився, вивів Гусєва на побачення з воротарем, після чого було забито третього м’яча.

Впевненою перемогою «Динамо» привітало вболівальників зі Святом Світлого Христова Воскресіння, вирушивши відпочивати та освячувати пасхальні кошики. Найближчі два дні для гравців будуть вихідними, а потім розпочнеться підготовка до важливого поєдинку з донецьким «Шахтарем».

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

АРСЕНАЛ – ДИНАМО – 0:3 (0:2)

«Арсенал»: 23.Погорілий, 3.Матюхін, 5.Шершун, 99.Єщенко, 28.Польовий, 17.Богданов, 8.Р.Гусєв, 15.Шацьких – кап, 90.Ковпак (27.Аржанов, 63), 6.Шоава (33.Хомін, 55), 7.Мазилу.

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 7.Шевченко (19.Гармаш, 64), 9.Ярмоленко (22.Кравець, 73), 10.Мілевський, 17.Михалик (44.Алмейда, 36), 20. О.Гусєв, 23.Єременко, 37.Юссуф.

Голи: Ярмоленко (9), Шевченко (41), О.Гусєв (88).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер