«Арсенал» – «Динамо»: як це було

«Арсенал» – «Динамо»: як це було

«Арсенал» проти «Динамо», «Динамо» проти «Арсенала». Дві київські команди – київське дербі. Дуель із «Динамо» - найнеприємніша для «Арсеналу». У протистоянні з динамівцями «каноніри» не змогли здобути жодної перемоги, у дванадцяти матчах зігравши лише тричі внічию. Різниця м’ячів теж вражає – 8:28 на користь «Динамо».

У домашніх же матчах «Арсенал» і взагалі спромігся лише на один гол у ворота динамівців. Та й той не допоміг «канонірам» уникнути розгрому 1:6 (сезон 2003/2004).

Найпопулярніший рахунок у матчах київських команд – 1:0. Такий результат фіксувався тричі. Ну а в найрезультативніших матчах забивалось по сім м’ячів – 6:1 в сезоні 2003/2004 і 5:2 в сезоні 2006/2007.

Більше всіх забивати «Арсеналу» люблять Валентин Белькевич (6 голів) і Максим Шацьких (5 м’ячів). На рахунку першого ще й єдиний хет-трік у протистоянні команд (сезон2003/2004). У складі «Арсеналу» результативним вляється Сергій Закарлюка з трьома голами.

Цікаво, що на даний момент «Динамо» - єдина команда в чемпіонаті України, яка не програвала «канонірам» на виїзді. Окрім того, динамівці на виїзді набрали більше очок, аніж у домашніх зустрічах – 20/13. Ну а сьогоднішньому поєдинку «Динамо» може здобути 10 перемогу над «Арсеналом».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер