»Арсенал» – «Динамо». Початок матчу о 18:30

»Арсенал» – «Динамо». Початок матчу о 18:30

«Арсенал» на старті нинішнього сезону потріпав нерви лідерам, відібравши очки у «Дніпра» й «Шахтаря». Обидві ці зустрічі стали справжньою прикрасою туру, боротьба, нав’язана «канонірами» явним фаворитам, заслуговує на повагу. Чи буде продовженням успішної серії для команди Леоніда Кучука домашній поєдинок із «Динамо»?

Тиждень перед матчем обидві команди провели по-різному. «Арсенал» планомірно готувався до гри, проводив тренування, відпрацьовував тактику. Юрію Сьоміну такий графік може лише снитися. Більше десяти провідних футболістів роз’їхалися по національних та молодіжних збірних різних країн світу, лише в четвер повернувшись до Києва. Тут на них чекали різні відновлювальні процедури, а єдине тренування динамівців у повному складі відбулося вчора ввечері.

Надмірно говорити, скільки питань накопичилося в Юрія Сьоміна під час підготовки до гри, враховуючи, що в ній через перебір попереджень не зіграє Вукоєвич. З аналогічної причини в «Арсенала» поза грою опинився Симоненко.

Ситуація для «Динамо» ускладнюється травмами провідних виконавців – півзахисника Гусєва, нападника Кравця, воротаря Шовковського. Всі троє напевно пропустять сьогоднішню гру, під знаком питання їхня участь у матчі з «Літексом». Якщо відновлення гравців затягнеться, тренеру доведеться вирішувати дуже серйозне питання їхньої заміни. Треба враховувати й ліміт на легіонерів у внутрішній першості, який може внести корективи у формування складу. У матчі за збірну Сербії через удар голови перший тайм із пов’язкою догравав Мілош Нінковича. Добре, що вдалося уникнути травми, здоров’я гравця поза небезпекою, він сьогодні готовий допомогти своїй команді.

Обслуговувати зустріч буде арбітр ФІФА Євген Арановський із Києва. У нинішньому сезоні працював на двох матчах Прем’єр-ліги, в яких показав 8 жовтих карток, не вилучав футболістів із поля та не призначав пенальті. За час обслуговування матчів Прем’єр-ліги Арановський працював на двох матчах між «Динамо» та «Арсеналом». В обох арбітр фіксував перемоги «біло-синіх» – у сезоні 2009/2010 в «домашньому» поєдинку (3:1) та в сезоні 2010/2011 у «виїзному» (3:0). Помічниками головного рефері призначені асистенти арбітра ФІФА – Микола Левко (Чернівці) та Олексій Андреєв, який представляє Донецьк.

У касах стадіону «Динамо» залишаються у продажу квитки на матч вартістю 50 та 100 гривень, залежно від обраного сектора. Оскільки «Динамо» буде виступати в якості гостей, сезонні клубні абонементи для наших уболівальників на цей матч недійсні.

Матч 6-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Арсенал» – «Динамо» відбудеться 13-го серпня, в суботу, в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 18:30. У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер