»Арсенал» - «Динамо». Напередодні матчу

»Арсенал» - «Динамо». Напередодні матчу

Сьогодні один з найважливіших матчів для київського "Динамо" у цьому сезоні. Гра на "Хайбери" повинна дати відповідь мільйонам шанувальників команди - чи готова дружина Олексія Михайличенка знову ввійти в еліту європейського футболу і, як мінімум, повторити свої успіхи кінця 90-х років.

Зрозуміло, у запасі "Динамо" будуть ще два матчі з "Локомотивом" та "Интером", але з честю витримати іспит у гостьовому двобої проти "Арсеналу" - чи не це є показником сили команди і впевненості футболістів у своїх силах?

Пропонуємо вашій увазі огляд преси, присвячений сьогоднішньому матчу.

Українська служба ВВС

...«Київське «Динамо», яке веде перед у групі В разом з „Інтером”, навряд чи злякається, коли вийде на поле стадіону «Гайбері». «Арсенал», вічний європейський невдаха, не може виграти у восьми матчах Ліги чемпіонів, а останню перемогу було здобуто в першій грі Ліги чемпіонів минулого сезону над дортмундською «Борусією»,- писала цими днями британська газета «Індепендент»...

"...«Арсенал» зараз, фактично, припинив купувати нових футболістів і спрямував переважну більшість своїх коштів на будівництво нового стадіону. Тому подальша участь «Арсенла» в Лізі чемпіонів, яка забезпечує надходження значних коштів, є для команди надзвичайно важливою. Втратити ці кошти, як і перемогу над київським «Динамо», «Арсенал» не має права.


Сегодня (мовою оригіналу)

"...Сегодня ориентировочно в 21.35 по киевскому времени футболисты лондонского "Арсенала" согласно давней традиции разольют по чаркам бутылку бренди, пригубят и, собрав всю волю в кулак, выйдут на поле своего стадиона "Хайбери", где состоится судьбоносный в их нынешней евролиговой кампании поединок. Если "канониры" не победят "Динамо", их шансы на выход из группы будут сведены практически к нулю..."


Команда (мовою оригіналу)

"..Соперник киевского "Динамо" -- лондонский "Арсенал" -- настроен во что бы то ни стало добиться победы, ибо только три очка позволят "Канонирам" рассчитывать на дальнейшее продолжение борьбы в Лиге чемпионов.

В то время как у лондонцев все отлично во внутренних соревнованиях, на евроарене выступления команды превратились в сплошное разочарование.

Естественно, что один из лучших клубов Европы намерен реабилитироваться. В возможность этого верят почти все на Туманном Альбионе, включая букмекеров. Так, к примеру, контора Sky Bet расценивает шансы команд: победа "Арсенала" -- 2/5, победа "Динамо" -- 6/1, ничья -- 11/4.

Не стоит забывать, что в Лондоне сберегается весьма грозное оружие в лице "Нелетающего голландца" Денниса Бергкампа. Он, похоже, знает, что надо делать, чтобы исправить ситуацию..."


Молодь України

"...Вочевидь, і цього разу "Динамо" зможе спустошити кишені букмекерів лиша за своєї найкращої гри. Питання лише в тому, яку тактику обере тренерський штаб гостей. Сумніваюся, що позитивний результат принесе насичена оборона з мінімальними шансами на контратаку. "Арсенал" у цьому сезоні не зміг забити лише "Інтеру" та "Локомотиву" у ЛЧ та "МЮ" у прем'єр -лізі..".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер