“Арсенал” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

“Арсенал” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

-До поєдинку команди підійшли з різною мотивацією. Мабуть, саме це вплинуло на кінцевий результат матчу. Ми розуміли, що секундна розслабленість, зо яку вже доводилось розплачуватись, неприпустима на фініші чемпіонату. Тому з нашого боку була продемонстрована повна концентрація та самовіддача, усі хлопці працювали саме на досягнення результату.

Окрім того, сьогодні нам, мабуть, трохи пощастило: вдалось швидко реалізувати створені моменти, після чого контролювати хід гри було набагато легше. З іншого боку – результат є результат, він впливає на психологію гравців і тому у другому таймі швидкості трохи впали, стали гірше вдаватися колективні дії. Гра вирівнялася, а у суперника з’явились моменти забити м’яч. Добре, що ми швидко перелаштувалися і, переважно, за рахунок індивідуальної майстерності змогли забити ще кілька м’ячів.

Про результат сьогоднішньої гри ми забули – попереду надважкий матч з “Чорноморцем”.

* * *

Сергій Краковський, тренер “Арсеналу”:

-Результат говорить сам за себе. Безглуздо казати, що ми недооцінили суперника. Навпаки, склалась діаметрально протилежна ситуація, коли бажання футболістів взяло верх над розумом. Напередодні гри, на установці, наших гравців було попереджено, що “Динамо” дуже потужно розпочинає гру. До 20-ї хвилини ми ще тримали удар, але згодом, пропустивши три м’ячі за шість хвилин, прирекли себе на незадовільний підсумковий результат. Програючи три м’ячі дуже важко щось протиставити “Динамо”.

На жаль, покладені надії не виправдали гравці середньої лінії і нам довелось перелаштовуватися. З двох нападників ми залишили на полі одного: зробили тактичну заміну, перевели Нагорняка з правого флангу в середину поля, намагаючись хоч трохи заспокоїти нестримний півзахист суперника.

Хочу поздоровити “Динамо” з заслуженою перемогою, побажати вдачі і в подальшому грати потужно, у якісний футбол, продемонстрований сьогодні. На жаль, ми нічого не змогли протиставити такій грі, за виключенням окремих епізодів, яких було явно недостатньо, щоб кардинально змінити рахунок на табло.

Вважаю, “Динамо” по праву має носити звання чемпіона України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер