“Арсенал” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

“Арсенал” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":

- Ми розчаровані результатом. Як на мене, в обох виїзних матчах - з "Інтером" і "Арсеналом" - український чемпіон міг здобути принаймні по очку, проте замість восьми маємо шість пунктів… Прикро, що ми не зуміли нав'язати суперникові своєї гри. Прикро, бо можливості для цього були. Тепер, гадаю, всі зрозуміли, що однієї самовіддачі в Лізі чемпіонів таки мало, щоб розраховувати на перемогу.

Але завдання вийти до наступного раунду залишається незмінним. Маємо покладатися самі на себе, тому й результати конкурентів сприймаємо розважливо… Гусєва довелося замінити, щоб "освіжити" сили в атаці - Олег таки стомився. Проте й бажаного результату після цієї заміни ми не досягли.

Щодо Нанні. Мені важко судити про його гру. Бодай тому, що наприкінці зустрічі "Динамо", здебільшого, захищалося, майже не вдаючись до контргри. Нанні зробив усе, на що спроможний за нинішньої ситуації, але свій арсенал у наступі повністю не використав… Так, останні хвилини в євролізі стають фатальними для команди. А отже, нам чогось бракує. Можливо, сил, а може, концентрації уваги. Треба працювати ретельніше.

* * *

Арсен Венгер, головний тренер "Арсеналу":

- Ми атакували з цілковитою самовіддачею впродовж усього матчу. Розчарований, що динамівці всією командою діяли в обороні. Це змушувало нас остерігатися стрімких контратак. Я задіяв усіх форвардів, і лише це дало бажаний результат… Турнірна ситуація в групі "В" складна, бо суперники насправді приблизно рівні за силами.

Проте ми зобов'язані зробити все можливе для перемоги і в наступному матчі. Але говорити про це ще рано. Щоб не нервувати гравців зайвий раз. Ви зауважили, як помилявся в атаці такий майстер, як Пірес? Нерви...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер