“Арсенал” – “Динамо”. У першій лізі перемогли “каноніри”

“Арсенал” – “Динамо”. У першій лізі перемогли “каноніри”

У неділю в Харкові відбувся перенесений матч першості першої ліги між місцевим “Арсеналом” і другою командою “Динамо”. У впертій боротьбі перемогу святкували “каноніри” – 3:2.

У звітному поєдинку керманич киян Володимир Онищенко мав нагоду задіяти вельми обмежену кількість гравців. У суботу за “Динамо-3”, яке вирішує завдання збереження місця у другій лізі, зіграли Воробей, Рожок та Чучман. Амісулашвілі з мікротравмою також допоміг команді Єськіна наступного сезону виступати в професіональній лізі

Першими пропустивши гол, за хвилину до перерви гості зрівняли рахунок – подачу зі штрафного головою замкнув Андрій Гусин. Одразу після початку другого тайму динамівцям, завдяки індивідуальному проходу Артема Милевського, вдалося вийти вперед. Але більш досвідчені харків’яни зуміли переломити хід поєдинку, двічі засмутивши Худжамова.

Зберігши п’яту сходинку в турнірній таблиці, наступний поєдинок у першій лізі “Динамо-2” проведе 10 червня в Сумах проти “Спартак-Горобини”.

«Арсенал» - «Динамо-2» - 3:2 (1:1).

«Динамо-2»: Худжамов, Гусин (Чучман, 77), Яценко, Алессандро, Башлай, Оберемко, Ярмаш, Рожок (Алієв, 44), Огненович (Милевський, 44), Воробей, Нанні.

Голи: Жадер (38), Коваль (49), Бутенко (83) - Гусин (45), Милевський (47).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер