»Арсенал» - «Динамо»: арбітр з Люксембурга

»Арсенал» - «Динамо»: арбітр з Люксембурга
Ален Хамер

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів «Арсенал» (Лондон) - «Динамо» (Київ).

У вівторок на поле стадіону «Емірейтс» команди виведе арбітр з Люксембургу Ален Хамер (Alain Hamer). 42-річний Хамер живе в невеликому містечку Берельданж, працюючи в банку фінансовим менеджером. Володіє трьома мовами - німецькою, французькою й англійською. Арбітражем займається з 17 років, з 24-х почав працювати на матчах чемпіонату країни, а через чотири роки став арбітром ФІФА. Залучається до обслуговування матчів вищого дивізіону чемпіонату Франції і Бельгії. У Лізі чемпіонів обслужив, з урахуванням кваліфікаційних раундів, 25 поєдинків.

Асистентами арбітра будуть Френсис Крело (Francis Crelo) і Кристіан Хольтген (Christian Holtgen). Функції резервного арбітра також виконає представник Люксембурга Люк Вільмес (Luc Wilmes). За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА бельгієць Роберт Стеркс, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА Атанассіос Бріакос з Греції.

Відзначимо, що Хаммеру не вперше довірили працювати на матчі за участю українських команд. У сезоні 2002/03 люксембуржець був рефері на першому поєдинку 1/16 фіналу Кубка УЄФА, в якому «Динамо» в гостях поступилося турецькому «Бешикташу» - 1:3. А минулого року під його наглядом у стартовому матчі групового турніру Ліги чемпіонів динамівці програли на виїзді італійськії «Ромі» - 0:2. Також рефері з Люксембурга
обслуговував матч відбіркового циклу Євро-2008 між збірними Грузії та України (1:1).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер