»Арсенал» – «Динамо»: столичний арбітраж

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 9-го туру чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на виїзді зіграє з «Арсеналом».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Олег Деревинський з Києва. Олег народився 17 липня 1966 року. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, після закінчення професійної кар'єри футболіста. На професійному рівні дебютував уже через три роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2005 року.

За ці чотири роки Деревинський обслуговував лише один матч за участю «Динамо». Це було 17 листопада 2006 року, коли динамівці обіграли якраз «Арсенал» з рахунком 5:2. У нинішньому сезоні відпрацював на чотирьох матчах, в яких показав 20 жовтих карток.

Допомагати киянину на лініях будуть його земляки – асистенти арбітра ФІФА Олександр Шамич та Олександр Якименко. Резервним арбітром на матч призначено арбітра ФІФА Сергія Даньковського, який також представляє Київ.

Функції делегата ФФУ покладені на Володимира Поліщука (Рівне), а дії бригади арбітрів буде оцінювати інспектор ФФУ Олександр Кран із Харкова.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер