»Арсенал» обігрує «Блекберн» та їде до Києва

»Арсенал» обігрує «Блекберн» та їде до Києва

Лондонський "Арсенал" провів черговий поєдинок у рамках чемпіонату Англії, в якому впевнено обіграв "Блекберн" на полі суперника. Матч, на якому був присутній головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін, закінчився перемогою "канонірів" з рахунком 4:0.

Команда Арсена Венгера повела в рахунку вже в дебюті матчу. Уолкотт, який упевнено відіграв у матчі за збірну Англії проти Хорватії (нагадаємо, в Загребі півзахисник записав на свій рахунок хет-трик, а англійці обіграли господарів з рахунком 4:1), обіграв кількох захисників, після чого віддав пас на ван Персі – голландець, пробивши по воротах у боротьбі із захисником, відправив перший м'яч до воріт. Подвоїти перевагу гостям вдалося вже в доданий до першого тайму час – Адебайор вдало підставив голову після навісу Денілсона.

В другому таймі виконував соло на полі Адебайор. Треба сказати, Юрію Сьоміну доведеться поламати голову, як утримати в Києві цього нападника найближчої середи. На 80-й хвилині Еммануєль реалізував пенальті, а вже на доданих хвилинах відправив м'яча до сітки воріт після виходу віч-на-віч із воротарем.

"Арсенал", як і "Динамо", підходить до очного матчу в Лізі чемпіонів у доброму гуморі. Нагадаємо, що лондонці прибувають до Києва у вівторок вдень, а вже ввечері головний тренер лондонців Арсен Венгер, а також один із гравців команди візьмуть участь в обов'язковій передматчевій прес-конференції.

"Блекберн" - "Арсенал" - 0:4

"Арсенал": Альмунія, Санья, Коло Туре, Галлас, Кліші, Ебуе (Ремсі, 82), Фабрегас, Денілсон, Уолкотт (Сонг, 64), ван Персі (Уїлшир, 84), Адебайор.

Голи: ван Персі (8), Адебайор (45+1, 81, пен., 90+2).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер