»Арсенал» чекає на зустріч із Лужним. Реакція суперників

»Арсенал» чекає на зустріч із Лужним. Реакція суперників

Відповідно до жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в квартеті G битимуться "Арсенал", "Порту", "Фенербахче" і київське "Динамо". Дуель з "канонірами" буде особливою для Олега Лужного, який чотири сезони захищав кольори лондонців, а нині входить до тренерського штабу віце-чемпіонів України.

Директор "Арсеналу" Данні Фізман:

- Не найгірший жереб. Головною проблемою для Арсена Венгера будуть тривалі перельоти. Порту ще не так далеко від Лондона, а от вояжі до Києва і Стамбулу відберуть немало часу. Це наша головна проблема. Нормальний жереб – не простий і не складний. Чекаємо зустрічі з колишнім захисником "Арсеналу" Олегом Лужним. Пам'ятаю, як їздив до Києва, коли ми купували його. Він завжди віддавав боротьбі всі сили і був дуже корисний в "Арсеналі". З "Фенербахче" буде дуже непросто, адже в цієї команди неповторні вболівальники, яких можна назвати 12-м гравцем. "Порту" не можна недооцінювати – ця команда в 2004-му виграла Лігу чемпіонів.

Тренер "Порту" Жезуалду Феррейра:

- Грати в Стамбулі і Києві завжди непросто. "Фенербахче" дійшов до чвертьфіналу минулої Ліги чемпіонів, а українські клуби завжди славляться фізичною потужністю й високими швидкостями. "Арсенал" же по праву вважається одним з фаворитів турніру. У складі "канонірів" відбулося немало перестановок, але це не зашкодить їм постати значною силою. Проте, яким би не був жереб, у нас одне й те ж завдання. Ми хочемо подолати бар'єр групового етапу. Зараз наша команда старанно працює, і ми обов'язково додамо в найближчі кілька тижнів.

Тренер "Фенербахче" Луїс Арагонес:

- Те, чого ми досягли – лише початок. Звичайно, в турнірі залишилися лише сильні команди, але ми все одно вирішуватимемо найсерйозніші задачі.

Офіційний сайт УЄФА

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер