Артем Бєсєдін: «Коли знімуть гіпс, буду фактично вчитися ходити заново»

Артем Бєсєдін: «Коли знімуть гіпс, буду фактично вчитися ходити заново»

Нападник «Динамо» Артем Бєсєдін розповів про перебіг відновлення після важкої травми, яку він отримав у матчі фінальної частини Євро-2020 проти Швеції.

- Настрій уже трохи кращий, якщо порівнювати з тим, що було в перші десять днів. Загалом гіпс на нозі потрібно носити шість тижнів, залишилося ще два. Після того, як його знімуть, лікарі зроблять повторне МРТ і потім одягнуть на ногу спеціальний брейс. Уже в ньому зможу потихеньку наступати на ногу, так би мовити, буду вчитися ходити заново.

Щодо термінів відновлення та повернення до загальної групи, то що-небудь конкретне можна буде казати лише після того, як буде зроблена повторна МРТ. Буде це в середині серпня, і потім почнеться тривалий період відновлення.

Додам, що за цей час мені дзвонили багато людей і я отримав безліч повідомлень із побажаннями якнайшвидшого одужання, читав також слова президента «Динамо», причому Ігор Михайлович сказав мені їх також в особистій розмові. Усе це для мене дуже важливо й допомогло подолати складний етап у житті та кар'єрі. Тепер я точно знаю, що відновлюсь та повернуся лише сильнішим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер