Артем Шулянський: «Якби забили в першому таймі 2-3 м'ячі, гра склалася б легше»

Артем Шулянський: «Якби забили в першому таймі 2-3 м'ячі, гра склалася б легше»

Автор переможного голу у ворота львівського «Руху» у виїзному поєдинку 9-го туру юнацької першості Артем Шулянський поділився враженнями від гри:

- Нас готували до важкої гри, «Рух» збирався грати в Юнацької Лізі УЄФА, але ми вийшли і довели, що «Динамо» має бути на першому місці. По грі скажу, що ми більше володіли м'ячем і провели більше атак. У суперника був лише пенальті, а крім нього, більше нічого. Ми не реалізували свої моменти, тому матч був важким. Якби забили в першому таймі 2-3 м'ячі, гра склалася б легше.

Львів'яни грали щільно, били по ногах. У кількох моментах суддя не дав попередження, а потім одразу дав пряму червону і другу жовту, вилучивши двох гравців суперника. Після цього стало легше грати. Після другого пропущеного м'яча вони розсердилися і почали бити по ногах ще більше.

- Прокоментуйте момент, коли вам вдалося забити м'яч.

- Самбі покотили м'яч, він міг пробивати сам, але прострілив, а моїм завданням було перебувати на дальній стійці, я вискочив перед захисником і забив. У Діалло хороший дриблінг, він здорово володіє м'ячем. Тому він може розігнати атаку, викотити м'яч під удар і вирішити результат епізоду.

- Активна робота флангів - домашня заготовка на цей матч?

- Так, у «Руху» в центрі великі гравці, тому грати через середину не було сенсу. Ми розігрували м'яч через фланги, щоб було більше прострілів і подач. До травми я зазвичай грав зліва, а зараз - то, в центрі, то справа. Для мене великої різниці немає де грати - на обох флангах діяти потрібно однаково.

- Що можете сказати про пенальті в наші ворота?

- Якщо чесно, я був далеко від епізоду, але хлопці кажуть, що одинадцятиметрового не було - Костя грав в м'яч. Валік відбив заслужено, шкода, що ми не встигли підстрахувати воротаря під час добивання. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер