Артем Шулянський: «Живу футболом і сподіваюся якнайшвидше забути про травму»

Артем Шулянський: «Живу футболом і сподіваюся якнайшвидше забути про травму»

Півзахисник «Динамо» Артем Шулянський, котрий повернувся на поле в новому сезоні після тривалого відновлення від травми, підбив підсумки переможного матчу чемпіонату U19 з «Минаєм» (5:1), у якому він відзначився голом.

- Ми вийшли та довели, що на сьогодні є сильнішими за «Минай». Виконували установку тренера, тому рахунок відповідає грі. Мені дали зіграти цілий тайм, тому що потрібно набирати форму. Я ще не повернув свої кондиції, які були раніше. Вдячний, що дають мені шанс. Вийшло так, що я сьогодні забив. Дуже радий повернутися у футбол.

- Тренер сказав, що хто буде сильніший, той і гратиме. Чи розраховуєш на те, що будеш гравцем стартового складу?

- Мені потрібно якомога швидше набрати свою форму, і тоді тренер дивитиметься, чи можу я виходити на поле та грати в основі.

- Твій гол - це процес набору форми чи старий багаж?

- Це я так форму набираю (посміхається). Сподіваюся, що в наступних матчах зіграю краще.

- «Минай» чимось здивував?

- «Минай» добре виходить із оборони в атаку. Коли ми пропускали м'яч, захисники зіграли не дуже точно. Цей гол був непотрібним. Але в цілому ми виконали установку тренера. Вітаю з перемогою.

- Чи думаєш ти про Юнацьку лігу УЄФА?

- Якщо чесно, хтось каже, що я не можу грати в Юнацькій лізі УЄФА, але якщо я підходжу за віком, то залишатиму на полі всі сили, щоб виступати в цьому турнірі.

- З якою командою ти пов'язуєш своє найближче майбутнє?

- Думав, що перейду до «Чорноморця» та вже там наберу колишню форму. Там всі свої - тренери та гравці. Але так вийшло, що мене залишили в «Динамо». Вдячний Ігорю Костюку за те, що він дав шанс відновитися тут.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер