Артем Яшкін та Андрій Лисицький – про перемогу над «Шахтарем» U14

Артем Яшкін та Андрій Лисицький – про перемогу над «Шахтарем» U14

Старший тренер «Динамо» U14 Артем Яшкін та захисник команди Андрій Лисицький поділилися враженнями від перемоги над ровесниками з донецького «Шахтаря» (1:0) у рамках чемпіонату України.

Артем ЯШКІН, старший тренер «Динамо» U14:

- Є задоволення від того, що хлопці дуже добре виконали роботу, грали в хороший футбол. Так, знову нас підводить реалізація, були моменти, в яких ми могли закривати гру. Але дякую хлопцям за самовіддачу, за те, що виконали те, про що ми домовлялися. Звичайно, є невеликі шорсткості, але це не більше ніж епізоди.

Десь технічно недопрацювали у тренуваннях. Треба влучати по воротах – тоді й будуть голи. А так – комбінація добре розіграна, гравця виведено на ударну позицію, і там треба вирішувати. Це останній штрих. Значить десь не склалося. Зате який красивий гол залетів… Відразу скажу, що це не випадковість, оскільки Андрейко вміє так бити. Тому ми на це розраховували.

Вийшло так, що посеред тижня ми грали матч, і я хотів, щоб він зіграв тайм. Але за збігом обставин не склалося. Він відіграв у середу два тайми, і зараз було видно, що просто не вистачило сил. Голова затьмарилася... Самі розумієте: нема сил – немає думки.

Сьогодні лінія оборони відпрацювала дуже добре. Є помилки, але вони невеликі. Сьогодні вони молодці.

Наразі одне з головних завдань для нас – вивести футболістів на певний рівень стабільності. Нині вони в такому віці, що стабільність їм не притаманна. Звичайно, є хлопці, які нижче певного рівня не опускаються. Але поки що від них цього вимагати складно.

Ми завжди ставимо перед футболістами завдання перемогти. Десь не виходить, буває, але нічого страшного. Цікаво, як проходитиме весняна частина – готуватимемося до неї. Осінню дистанцію ми пройшли рівно і стабільно – і це тішить.

Андрій ЛИСИЦЬКИЙ, захисник «Динамо» U14:

- Думаю, що вся команда добре зіграла. Ми молодці – виконали завдання тренера так, як і мали.

Була установка тренера, щоб нападники підтискали їхніх захисників. В принципі це вдалося виконати. Та й у себе у захисті зіграли чудово. Ось і результат.

Звісно, ​​забивати завжди приємно, особливо «Шахтарю». Думаю, Вані також приємно, що вдалося забити такий гол. А так – усі молодці.

Це вже не перша наша перемога над «Шахтарем», але в чемпіонаті України ми вперше їх обігруємо. Сподіваюся, і наступний матч складеться для нас вдало. У сьогоднішній перемозі заслуга тренерів – дали нам правильну установку, завдяки якій ми перемогли.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер