Артем Яшкін: «Хлопці в такому віці, що завжди хочуть грати та забивати якомога більше»

Артем Яшкін: «Хлопці в такому віці, що завжди хочуть грати та забивати якомога більше»

Старший тренер «Динамо» U14 Артем Яшкін прокоментував перемогу своїх підопічних у виїзному матчі Еліт-ліги проти ДЮСШ ФА «Тернопіль» (4:0).

- Гра була до першого гола. Захисники у нас фактично не брали участі у грі, діючи переважно в підіграванні. Матч склався легко для нас.

- Ви наздогнали «Шахтар» у турнірній таблиці. Озираючись назад, не прикро, що втратили перемогу в поєдинку з «гірниками»?

- Я і минулого разу казав, що та гра була нічийна. «Шахтар» більше часу володів перевагою, але більше моментів було у нас. Так що з турнірної точки зору результат закономірний.

- Ви зробили все заміни по ходу матчу, навіть поміняли воротаря...

- Результат дозволяв. Після того, як рахунок став 3:0, ми підлаштувалися під повільний темп суперника, і треба було щось змінювати за рахунок хлопців, які вийшли з лави запасних.

- З огляду на рівень суперника, наскільки важко було налаштувати хлопців на цей матч, щоб вони показували свою гру?

- Вони зараз в такому віці, що завжди хочуть грати, забивати якомога більше. Так що проти таких команд їх і налаштовувати не треба. Вони хочуть, грають, але іноді виходить, як сьогодні, що вони зменшили темп, заспокоїлися. І ось ця заспокоєність насторожує. В іншому ж те, що планували, так і вийшло на поле.

- Старша команда «Динамо» обіграла «Тернопіль» за рахунок дальніх ударів, ви - завдяки успішному розіграшу кутових...

- Якщо вся команда суперника стоїть у власному штрафному майданчику, то головна зброя у грі з ними - це саме дальні удари, стандартні положення та використання флангів. Вільних зон у таких випадках особливо немає, тому доводиться шукати свої моменти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер