Артем Жмудський: «Потрібно завжди вірити в перемогу і боротися до кінця»

Артем Жмудський: «Потрібно завжди вірити в перемогу і боротися до кінця»

Футболіст «Динамо» U12 Артем Жмудський поділився враженнями від першого ігрового дня на турнірі «Pro Turnieje Cup 2021», який проходить в Польщі. Нагадаємо, дві динамівські команди зіграли по п'ять матчів і вийшли до наступного етапу змагань:

- Ми зіграли багато матчів і завтра нам належить провести стільки ж, але, думаю, ми витримаємо. Ми грали на натуральному полі, з огляду на те, що йшов дощ, воно було слизьким, і грати на ньому було складніше, а в іншому все в порядку. Найважче нам довелося в поєдинку проти шведського «Юргардена», оскільки вони забили нам два м'ячі, після чого нам довелося відіграватися. Ми змогли не тільки зрівняти рахунок, а й перемогти. Вірили в перемогу до кінця, у нас було величезне бажання досягти позитивного результату, і ми це зробили.

- Розкажи про гольову атаку, коли тобі вдалося віддати результативну передачу?

- Атака почалася на фланзі, я отримав м'яч, перекинув його через ногу на Цибульського, і Марк забив.

- На твій погляд, завтра суперники будуть сильнішими?

- Так, тому що це команди, які зайняли в своїх групах перші і другі місця, але все одно потрібно вірити в перемогу і боротися до кінця.

- Як давно ти в «Динамо»?

- Я вже чотири роки в команді, добре знаю всіх хлопців. У нас дружний колектив, коли у мене щось не виходить, хлопці підтримують. Також у нас прекрасна база дитячої школи, там все на дуже високому рівні. Спасибі президенту клубу за таку хорошу базу. Мені дуже подобається грати в «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер