Артем БЄСЄДІН: «Дискомфорту вже не відчуваю, нога не турбує»

Артем БЄСЄДІН: «Дискомфорту вже не відчуваю, нога не турбує»

- 3:0 - хороший результат. Найголовніше, що ми не пропустили. Тепер будемо чекати повернення наших «збірників» і розпочнемо тренування в повному складі. Збірники грали, я працював, у деяких хлопців був відпочинок. Важливо, щоб після паузи і перед наступним офіційним поєдинком усі хлопці перебували в однакових кондиціях. У нас попереду ще п'ять матчів, їх необхідно зіграти без очкових втрат, щоб зі спокійною душею піти у відпустку.

- Чому всі матчі з «Олімпіком» виходять непростими?

- Тому що це міцна команда з хорошим підбором гравців. Проти цього суперника завжди цікаво грати. Не став винятком і сьогоднішній матч. Вважаю, ми провели дуже хороший спаринг.

- Сьогодні Олександр Хацкевич спостерігав за грою з балкона корпусу бази. А хто керував грою?

- Зверху, гадаю, краще видно наші ігрові перелаштування по ходу матчу. Але в перерві зустрічі Олександр Миколайович спускався до нас у роздягальню, вказав нам на помилки і дав установку на другий тайм - у цьому плані все було, як завжди.

- Що за чіпи були прикріплені у вас за спиною?

- Їх нещодавно закупили, мабуть, гратимемо з ними і в чемпіонаті.

- Як оцінете свій стан, чи вже повністю відновилися?

- Однозначно відповісти ще не можу. Але справи однозначно вже краще, нога не турбує, але все одно краще перестрахуватися та поберегтися, і, думаю, усе буде добре. Сьогодні провів перший матч після дуже тривалої паузи. Відіграв один тайм, відчував себе нормально. Найголовніше, що зараз уже жодних дискомфортних відчуттів немає.

Я пропустив цілий місяць, а до цього була ще одна пауза приблизно такої ж тривалості. Втратити форму дуже легко, це відбувається швидко. А часу, щоб набрати її знову, потрібно у два-три рази більше. Сподіваюся, сама травма тепер точно позаду. Нікому не побажаю пережити відчуття футболіста, коли він травмований.

Тепер для мене першочергове завдання - відновити втрачені кондиції і плавно вклинитися в ігровий ритм. Дуже важливо нікуди не поспішати. У час, що залишився до відпустки, найголовніше не допустити рецидиву травми і не отримати якогось іншого ушкодження. Ну, а потім уже спокійно і повноцінно готуватися до другої частини сезону.

Сopyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер