Артем БЄСЄДІН: «Готовий працювати на зборах по максимуму»

Артем БЄСЄДІН: «Готовий працювати на зборах по максимуму»

- Відпустка була для мене доволі продуктивною. Спочатку разом із друзями вирушив до теплих країв, на Домініканку, потім, після повернення, поїхав до Харкова, де разом із родиною та друзями дитинства зустрів новорічні свята. Звичайно ж, не забував і про індивідуальну програму, яку кожен із футболістів мав виконувати, починаючи з 27 грудня, завдяки чому до тренувальних зборів підходжу в хорошій формі.

- Хто тобі склав компанію на відпочинку?

- Я літав разом із Віктором Коваленком та нашим спільним товаришем, а там уже розважалися та спілкувалися з «гірниками» Пятовим, Кобіним, а також Соболем та Олексієм Шевченком із «Зорі». Загалом, весело провели час, а зараз уже хочеться скоріше стати до роботи.

- Тобто, принципові суперники на полі поза ним мають цілком дружні стосунки?

- На полі друзів бути не може, а в повсякденному житті нормально спілкуємося. Вважаю, нічого поганого у цьому немає.

- Окрім лиж та ковзанів, чи були якісь обмеження з приводу проведення активного відпочинку?

- Загалом, ні. Але навіть граючи у футбол із друзями, звичайно ж, багато часу приділяв розминці, а в самій грі намагався діяти максимально обережно, щоб не отримати травму. Зараз, слава Богу, нічого не турбує й готовий працювати на зборах на максимумі.

- Чи були якісь побоювання на медобстеженні?

- Я вже звик до подібних процедур. Вісім лікарів позаду, тепер відпочину трохи – й буду готуватися до відльоту на збори.

- Як проходить вимірювання жиру у футболістів?

- За показниками зросту та ваги лікарі вираховують відсоток жиру. Ця процедура займає приблизно шість-сім хвилин. У мене він 9,8, що є дуже хорошим показником.

- У «Динамо» не штрафують футболістів за зайву вагу?

- Загалом, якщо гравець перебільшує допустиму норму навіть на один-два кілограми, то цілком можуть застосувати штрафні санкції.

- На зустрічі з уболівальниками Сергій Ребров серед іншого звернув увагу на те, що нападники не дуже багато забивали в першій частині сезону. Що ти можеш сказати з цього приводу?

- Тренер завжди буде вимагати від свого підопічного більшого, так само як і нападник хоче забивати в кожному матчі. Зі свого боку буду робити все від себе залежне, щоб своїми діями допомагати команді досягати поставлених цілей.

- Гладкий, Мораес, Яремчук, не виключено, що ще хтось прийде в зимове трансферне вікно... Чи достатня конкуренція в передній лінії?

- У всіх клубах, де я грав раніше – як у дитячих та юнацьких, так і дорослих – завжди була конкуренція. Тому я звик, і не бачу в цьому нічого поганого. Головне, щоб конкуренція була здоровою, а в «Динамо» по-іншому й бути не може.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер