Артем БЄСЄДІН: «Із «Чорноморцем» має бути цікавий футбол»

Артем БЄСЄДІН: «Із «Чорноморцем» має бути цікавий футбол»

– Головне – забути прикру поразку від «Зірки», переключитися nf готуватися до «Чорноморця». Ми розібрали припущені в Кропивницькому помилки та постараємося їх не повторювати. Вихідних у нас не було, оскільки до наступного матчу залишилося мало часу – приймаємо одеситів вже у п'ятницю. На базі нас зібрали наступного же дня після гри із «Зіркою». Упевнений, у п'ятницю зможемо показати гідну гру та досягти позитивного результату.

– «Чорноморець» перед приїздом до Києва також поступився вдома «Сталі», команди будуть перебувати в однаковому моральному стані?

– Не знаю, як стосовно однакових умов, але коли програє «Динамо», це завжди сенсація. Упевнений, нам більше за всіх хочеться довести, що це було випадковістю. Тож у п'ятницю ми зробимо все, щоб реабілітуватися.

– Що знаєте про манеру гри найближчого суперника? На що варто звертати найбільшу увагу?

– Я знаю, що це дуже хороша команда, у них дуже хороший підбір гравців, в тому числі й молодих. Одесити дуже компактно обороняються та добре вибігають у контратаки. Тож у п'ятницю буде цікавий футбол. Головне –  добре підготуватися та вивчити сильні та слабкі якості суперника.

– У першому колі «Чорноморець» уже відбирав очки у «Динамо»: в Одесі команди зіграли внічию 1:1. Це теж була випадковість?

– Звичайно. Ніхто не зрозуміє, якщо ми будемо не до кінця віддаватися на полі. Упевнений, кожен наш футболіст буде викладатися на сто відсотків. Я більше, ніж упевнений, що ми досягнемо позитивного результату в цьому матчі.

Повну версію інтерв’ю читайте у матчевій програмі «Динамо» – «Чорноморець»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер