Артем БЄСЄДІН: «Упевнений, що ми би виграли цей поєдинок, якби не вилучення»

Артем БЄСЄДІН: «Упевнений, що ми би виграли цей поєдинок, якби не вилучення»

- Була дуже цікава гра з обох сторін. У першому таймі у нас була повна перевага над «Шахтарем», а у другому таймі на гру дуже вплинуло вилучення, це безперечно. Тим не менше, ми могли перемогти, навіть залишившись удесятьох, один я мав забивати принаймні два м'ячі. Потрібно було вигравати.

Перед матчем та в перерві тренерський штаб попереджав нас, що будуть провокації. Всі наші гравці про це знали, але, як бачите, не всі витримали тиск. Необов'язкова червона картка у матчі проти такої команди, як «Шахтар», звичайно, дуже сильно вплинула на результат матчу. Якби не сталося цього – я впевнений на сто відсотків, що ми би виграли цей поєдинок.

Після гри Сергій Станіславович сказав, що ми маємо добре відпочити, але при цьому не забувати, що попереду збори й дуже важке друге коло. Будемо працювати над помилками й, хоч це буде важко, намагатися виправити ситуацію в турнірній таблиці.

- Вийшовши на поле, ти наочно продемонстрував один із козирів київського «Динамо» - високий пресинг, ледь не відібравши м'яча у П'ятова та не забивши гол...

- Завжди важко пресингувати, коли команда грає в меншості. Хоча ми намагалися це робити навіть за такої ситуації, але не все вдалося.

- За такої агресивної гри важливо мати «залізні» нерви?

- Звичайно, більше того, потрібно десь показувати свою злість, нахабство. Не в тому плані, що вдарити нишком, а десь у зіткненні жорстко поставити ногу. Звісно, вступати в бійку та отримувати червону картку за такої гри не варто. Але це футбол, ми – команда. Виграємо командою й поразки приймаємо також усією командою. Програвати теж потрібно вміти. Будемо працювати над помилками.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер