Артем Бєсєдін: «Дуже відповідально підходимо до гри з «Агробізнесом»

Артем Бєсєдін: «Дуже відповідально підходимо до гри з «Агробізнесом»

- Після матчу з "Шахтарем" вихідного не було. Готуємося до "Агробізнесу" так, як і готувалися до попередніх ігор. Розуміємо важливість цього матчу. Це хороша, організована команда, вони вибили "гірників" із чвертьфіналу Кубка України, це вже багато про що говорить, тому готуємося і дуже відповідально підходимо до цієї гри.

- Дуже емоційним вийшов матч із "Шахтарем". Чи встигли відновитися після нього і переключитися з чемпіонату на Кубок України?

- У нас і до "Шахтаря" були емоційні та важливі гри, і після них ми добре підготувалися до зустрічі з "гірниками". Тому я не думаю, що цей поєдинок вибив нас із колії. Навпаки, ми зараз, скажімо так, на емоційному підйомі і повинні показати свій футбол і здобути перемогу.

- Чи не буде недооцінки суперника у зв'язку з тим, що команда з Першої ліги?

- Повторюся, вони вибили "Шахтар". Тому наступати на ті ж граблі, що і донецька команда, ми не збираємося. Вчимося на чужих помилках. Принаймні намагаємося, тому жодної недооцінки не може бути.

- Як ти ставишся до того, що матч буде в Тернополі? Може, уже був там?

- Можливо, і був. Уже не пам'ятаю. Звичайний виїзд.

- На всіх стадіях Кубка України "Агробізнес" вигравав із мінімальним рахунком. Про що це говорить?

- Ми повинні, як мінімум, забити на один м'яч більше, ніж суперник, тому найголовніше - це результат. Матч складається з однієї гри, тому дуже важливо забити першими і не дати забити супернику. Потрібно зіграти компактно в обороні, а свої моменти ми обов'язково реалізуємо.

- Чи є тебе, як у нападника, передчуття, що заб'єш?

- Воно має бути перед кожною грою. У нападника є мета виходити, забивати і перемагати. Тому найголовніше, щоб виграла команда, а хто заб'є - другорядне.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер