Артем БЄСЄДІН: «Після матчу Андрій Шевченко потиснув руку»

Артем БЄСЄДІН: «Після матчу Андрій Шевченко потиснув руку»

— Артеме, м'яч, забитий Олімпіку, став найбільш ефектним у твоїй кар'єрі?

— Швидше - найважливішим, оскільки це взяття воріт допомогло Динамо вирвати перемогу в опонента. А взагалі важко зламувати оборону, коли у суперника 10 футболістів перебувають за лінією м'яча. Тому в першому таймі гольових моментів як таких і не було. Але в перерві наші тренери зробили відповідні корективи, й це принесло-таки максимальний результат.

— Про що просив вас Сергій Ребров?

— Наставник сказав півзахисникам відкриватися за спину захисникам, тим самим відводячи їх за собою та даючи Ярмоленку, який часто зміщувався до центру, більше простору для розвитку атак. Ну й акцентував нашу увагу на колективних діях. Я радий, що така робота принесла Динамо три очки. Вірю, що в подальших матчах завдяки стартовим перемогам ми будемо лише набирати кондиції, й у психологічному плані вже буде легше.

— Вихід на заміну Яремчука полегшив тобі роботу?

— Звичайно. По-перше, у штрафному майданчику суперника стало на одного нашого футболіста більше, а по-друге, з його зростом побільшало можливостей вигравати верхову боротьбу.

— На поєдинку був присутній Андрій Шевченко. Після гри він заходив до вас у роздягальню?

— Так. Привітав із перемогою, потиснув усім руки та поспілкувався із Сергієм Станіславовичем.

— Сподіваєшся, що твоя результативність допоможе потрапити до національної команди?

— Нападник повинен забивати, й якщо йому це вдається, то це додає впевненості, тому я дуже хотів би допомогти своїй збірній...

zbirna.com

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер