Артем Бєсєдін: «Радий, що вийшло так, як я і задумав»

Артем Бєсєдін: «Радий, що вийшло так, як я і задумав»

- З поверненням! Тобі, напевно, цей матч буде снитися ще багато місяців?

- Гадаю, так. Не буду приховувати, я на нього дуже довго чекав та думав весь час про нього, дуже хотів повернутися. Дуже радий, що вийшло так, як я і задумав. Усіх із перемогою. Дякуємо вболівальникам, що кричали в таку погоду за парканом. Ми чули це. Велике спасибі їм за це. Уся команда відпрацювала добре. Незважаючи на погодні умови, поле, підлаштувалися, хоч і пропустили м'яч. Ми увійшли заново в гру, зрівняли в першому таймі та в другому довели його до логічного завершення.

- Артеме, ти і в кращі часи два голи рідко забивав, а тут у першому ж матчі. Що сталося?

- Я же казав, що потрібно повертатися тільки сильнішим. Тому тільки так. Головне, що виграла команда. Я дуже радий, що Буяльський забив другий м'яч - хороший, красивий. Звичайно, це відразу додало спокою і ми почали грати без поспіху. Спокійно забили третій гол. Добре, що виграли після міжсезоння, зборів. Матч вийшов дуже важкии, тим паче за таких погодних умов, тому добре, що все так закінчилося. Усіх з перемогою!

- Після святкування твого другого м'яча можна тебе привітати?

- Зарано, але так, чекаємо поповнення. Тому сьогоднішні голи, можна сказати, я присвячую своїй родині, дружині, дитині. Вони весь цей час були поруч зі мною і без них було б важко під час періоду дискваліфікації. Але вона вже закінчилася, зараз прийшов час "Динамо" Київ. Тому тільки вперед.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер