Артем Бєсєдін - у символічних збірних 20-го туру Ліги Парі-Матч

Артем Бєсєдін - у символічних збірних 20-го туру Ліги Парі-Матч

Football24.ua: «Форвард київського Динамо Артем Бєсєдін, який стає тепер головною ударною силою киян, знов виправдав надії тренерського штабу, забивши гол на 90+2-й хвилині матчу. Протягом усього матчу тримав у напрузі захист Олімпіка і при першій же нагоді нав’язував боротьбу футболістам суперника».

UA-football.com (3-й виклик у сезоні за версією видання): «Дуже щільно грали з форвардом Динамо захисники Олімпіка, практично не даючи вільного простору Бєсєдіну. Але чи не єдиний свій шанс Артем чудово реалізував, скориставшись найменшою втратою концентрації в обороні донеччан. Між іншим, це вже четвертий поспіль гол Бєсєдіна за киян в офіційних матчах, з урахуванням поєдинку Ліги Чемпіонів проти Бешикташа»

Footclub.com.ua (4-й виклик у сезоні за версією видання): «Форвард киян у двох матчах після відновлення чемпіонату забивав переможні м'ячі. Факт, який говорить сам за себе. Втім, варто відзначити важливість голів Бєсєдіна. Перший влетів у ворота конкурента «Зорі» в «поєдинку за шість очок», а другий відбувся в компенсований час, коли «Олімпік» уже було збирався відсвяткувати почесну нічию в гостьовій дуелі з чемпіоном. У Артема не все виходило, але він показав, що готовий чекати, терпіти і наполегливо працювати на результат».

Football.ua: «На цей раз нападник забив переможний гол своєї команди вже в компенсований арбітром час. У нинішньому сезоні Артем забив свій 11-й гол на клубному рівні. Щоправда, шість із них у молодіжній першості. У складі першої команди Бєсєдін забив у третьому матчі поспіль. А в поєдинках із Зорею та Олімпіком його м'ячі були переможними».

Footboom.com: «У першому таймі трохи загубився у боротьбі з центрбеками «Олімпіка», однак у другому розігрався, постійно стягував на себе увагу, не гребував індивідуальними проходами, зі шкіри геть ліз і отримав заслужений шанс на другій доданій хвилині, коли вистрибнув на подачу Дерліса Гонсалеса і приніс динамівцям уже другі три очки у новому футбольному році».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер