Артем БЄСЄДІН: «Завжди є над чим працювати»

Артем БЄСЄДІН: «Завжди є над чим працювати»

- Артеме, позаду перший тиждень зборів. Чи відчутний прогрес у плані набору форми?

- Звичайно, з кожним днем відчуваю, що все краще і краще проявляю себе на полі. На цьому зборі ми більше працюємо з м'ячем, для футболістів це дуже добре. З кожним днем набираємо все кращі кондиції. У перші дні було важко, але зараз уже втягнулися. Якщо цей тиждень відпрацюємо так, як і попередній, то, гадаю, до кінця збору всі будемо в оптимальних кондиціях.

- Як позначається на підготовці присутність нових гравців? Розкажи на власному досвіді, чи легко влитися у роботу першої команди?

- Звичайно, я знаю по собі, що потрібен якийсь час на те, щоб адаптуватися. Але дубль і «Динамо» U-19 працюють за тією ж програмою, тому для нових гравців не є великою проблемою втягнутися у цей процес. Уся команда їх знає, і вони всю команду знають. Молодих хлопців у першій команді дуже добре приймають, тож жодних проблем вони не відчувають.

- У перших двох контрольних матчах очікували більш серйозного опору або, навпаки, більш легких ігор?

- Перший матч року в будь-якому випадку був би непростим. Але ми дуже непогано зіграли і в першому таймі, і в другому. Найголовніше – що ми виграли, відчули смак перемоги. Другу гру теж провели успішно, відкрилося друге дихання. Вважаю, що як для двох перших ігор у році, ми виглядали непогано. Всі старалися, але, звичайно, багато чого не виходило. Завжди є над чим працювати. Час ще є, будемо виправляти помилки і готуватися до чемпіонату.

- Ви вже робили розбір цих матчів, тренер уже вказував на помилки?

- Так, Сергій Станіславович уже вказував нам на помилки, але сказав, що на завтра буде готова відеонарізка цих двох матчів, і ми будемо їх детальніше розбирати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер