Артем ФАВОРОВ: «Все залежить лише від нас»

Артем ФАВОРОВ: «Все залежить лише від нас»

Після гри він проаналізував події на полі:

- Я мав виправдати довіру тренера, вийшовши в стартовому складі. Гра сьогодні вдалась, не вийшло лише реалізувати моменти. У «Авангарда» було лише півтора моменти, які вони втілили в два забиті голи. Виявились наші старі проблеми – під час стандартів не вміємо розбирати гравців. Але загалом всі хлопці старались, повністю викладались на полі, у всіх було бажання реабілітуватись і довести, що попередні дві поразки були випадковістю. У нас була величезна кількість моментів – у мене, Хобленка, Суареса, Гемеги. На тренуваннях багато працюємо над реалізацією, але знову не можемо забити.

- Чи відчували особливе хвилювання перш ніж вийти на поле?

- Ні, мандражу не було, - звичайне стартове хвилювання, адже я вже грав у першій лізі, це був не перший мій матч у стартовому складі. Просто мав виконати установку тренера – намагався весь час бути з м’ячем.

- Збоку здалось, що ви провели непоганий матч. А як самі можете оцінити власну гру?

- Завжди є над чим працювати, безумовно, помилки були. Сам себе оцінювати не можу, це зробить головний тренер і тренерський штаб команди, вони вкажуть над чим потрібно працювати, щоб прогресувати.

- Що Андрій Гусін казав у роздягальні після матчу?

- Що ми неуважно граємо під час стандартів – це наша стара проблема. В наступному матчі намагатимемось викластись на всі 300 відсотків щоб нарешті перемогти.

- Прикро, володіючи перевагою протягом всього матчу пропускати м’ячі в свої ворота?

- Звісно! Наприклад, сьогодні у нас було 70% володіння м’ячем, ми весь час перебували із ним і провели величезну кількість атак, багато били по воротам, намагались напружувати атмосферу біля воріт «Авангарда», не реалізували пенальті…У суперника, повторюю, був лише один стандарт і ситуація, коли ми неуважно зіграли позаду, не підказали і не встигли вчасно «сісти» до воріт, словом, відбулась командна помилка. Більше ми не дозволили їм нічого створити. «Авангард» в основному захищався. Не дивно, що в роздягальні хлопці сиділи мовчки, похнюпивши голови. За такої гри пропустити два такі прикрі голи – це розчарування. Рахунок абсолютно не відображає події на полі.

- Хто з трьох суперників, з якими грала команда, виявився найсильнішим?

- Мабуть «Олександрія», оскільки в складі цієї команди більшість футболістів, які минулого року виступали в Прем’єр-лізі, це найбільш майстерна команда. В першій лізі зараз немає яскраво вираженого лідера, наприклад «Севастополь» також втрачає очки. Тож всі команди в нашій першості гідні поваги і про недооцінку суперника не може бути мови, до кожної гри ми готуємось серйозним чином. Все залежить від нас самих і від налаштування.

www.fcdynamo.kiev.ua      

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер