Артем ГРОМОВ: «Будемо грати для вболівальників»

Артем ГРОМОВ: «Будемо грати для вболівальників»

Напередодні зустрічі з турецьким «Бешикташем» він поділився своїми очікуваннями:

- Для нас найголовніше в цьому поєдинку - порадувати вболівальників. Оскільки він вже нічого не вирішує, нам потрібно голосно грюкнути дверима. Погода? Поле і всі умови, в цілому, для обох команд будуть однаковими. Звичайно ж, грати так як влітку на хороших полях, не вийде ні у «Динамо», ні у «Бешикташа». Але ми зі свого боку постараємося викластися по максимуму, грати для вболівальників, які, сподіваюся, заповнять трибуни НСК «Олімпійський».

- Скасування кубкового матчу з «Нафтовиком» якось позначилося на підготовці чи настрої футболістів?

- Шкода, що ми зайвий час провели в дорозі, а гру, врешті-решт, перенесли. Звісно, було б краще зіграти зараз. Але, з іншого боку, на такому промерзлому полі можна було легко отримати травми. Та й що за гра в футбол по льоду на такому жахливому газоні? Тому, напевно, рішення було правильним, щоб всі залишилися здорові.

- У грі з «Волинню» ви відзначилися двома результативними передачами, у найближчих поєдинках розраховуєте продовжити в тому ж дусі?

- У кожній грі, коли я виходжу на поле, намагаюся принести максимальну користь команді. У мене вперше вийшло результативно зіграти. Надалі настрій такий же, сподіваюся, в наступних іграх тренер дасть мені ігровий час, і я буду корисний команді.

- Осіння частина сезону добігає кінця, останнім часом «Динамо» грає по два матчі на тиждень. В якому фізичному і моральному стані знаходиться команда в цілому, і гравці, зокрема?

- Втому не відчуваємо. У всіх серйозний настрій на останні 10 днів, що залишилися до відпустки. Прагнемо на позитивній ноті закінчити це півріччя, тому всі думки лише про матчі, тим більше, що суперники залишилися непрості – «Бешикташ» та «Шахтар».

Цей та інші матеріали до гри «Динамо»  «Бешикташ» читайте у передматчевій програмі

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер