Артем ГРОМОВ: «Немає часу опускати голову»

Артем ГРОМОВ: «Немає часу опускати голову»

- Було два моменти, коли я міг відзначитися. У першому епізоді обіграв суперника, намагався пробити, але м'яч весь час «стрибав», а далі вже захисник зробив підкат, і я не встиг пробити. А в другому випадку намагався відправити м’яч під поперечину, там кілька людей стояли у воротах, тому низом було важко пробити, тому я намагався верхом.

- Момент з автоголом на останній компенсованій хвилині – це невезіння чи непорозуміння?

- Це нещасний випадок, чистий нефарт – ми не реалізували купу моментів, а потім Женя намагався вибити м'яч, але невдало. Це може трапитися з кожним.

- «Чорноморець» взяв наполегливістю, використав один момент?

- Повторюся, це просто наше невезіння. Вважаю, ми повністю контролювали гру, створювали багато моментів. Особисто мені потрібно працювати над реалізацією. Думаю, цей важкий період ми переживемо, і далі все буде добре.

- До початку гри знали, що «Шахтар» втратив очки?

- Так, але ця інформація ніяк не вплинула на нашу гру. На полі все залежить від нас самих. Будемо намагатися наздоганяти «Шахтар». Ми потрапили не в саму сприятливу ситуацію, але чемпіонат довгий, так що все попереду.

- Як збираєтеся абстрагуватися від цього результату напередодні матчу з «Бенфікою»?

- Кожен сьогодні-завтра попереживає, подумає, а далі будемо налаштовуватися на новий поєдинок. Немає часу опускати голову.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер