Артем та чарівна Ганна

Артем та чарівна Ганна

Минулого тижня видатна подія сталася в житті одного з динамівців. 3-го грудня одружився нападник команди Артем Кравець! Його обраниця чарівна Ганна, економіст за освітою:

- Дружина закінчила Київський економічний університет, а зараз відвідує різні курси і визначається, чим хоче займатися надалі, – розповів Артем. – Разом ми вже три роки. Познайомилися в боулінг-клубі, який знаходиться в торговому центрі «Україна». Спочатку Ганна звернула на себе увагу приємною зовнішністю, а коли познайомилися ближче, відзначив її людські якості. Ми зустрічалися протягом року, потім стали жити разом, а в результаті все завершилося весіллям.
Упродовж сезону знайти для цього час було непросто. Спочатку ми хотіли просто розписатися і не влаштовувати грандіозного свята. Але потім вирішили відсвяткувати важливу подію в колі родичів і найближчих друзів. Пізніше зібралися з хлопцями з команди, усі нас привітали. З моїх знайомих Ганна більше за всіх цікавиться футболом, завжди підтримує мене. А коли в мене були травми, хвилювалася, напевно, більше, ніж я сам, жила разом зі мною в Італії, коли я проходив там реабілітацію. Отже я завжди відчував її турботу. Також дружина часто ходить на стадіон, полюбляє дивитися матчі за участю «Динамо». Ганна дуже сподобалася моїм батькам, родина прийняла її відмінно. Так само, як і мене – її рідні.

Футбольний клуб «Динамо» від щирого серця вітає молоду пару Кравців із важливою подією в їхньому житті одруженням, бажає подружжю взаєморозуміння, благополуччя, любові, тривалого щасливого життя і, звичайно ж, поповнення в сімействі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер